English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 27 December 2005, 21:13   #1
Registered User
r6stu's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: Southampton
Age: 37
Posts: 101
AmiCDFS Install Issues

OK I am having problems installing AMiCDFS on my Amiga 1500.

When I goto install it it asks for the device driver for my CDROM?

Now im not sure what to put in.

The SCSI Card is an alfaData Oktagon 2000 card. THe CD drive ID is 4 and is terminated.

But I cant get it listed!

Im also using OS3.1 on the A1500

Any Ideas

for the device driver I tried using oktagon.amhd
r6stu is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmiCDFS Support Leandro Jardim support.WinUAE 11 26 May 2012 21:11
OS 3.9 install + IDEFix related issues. asm1 support.Hardware 6 17 August 2009 22:18
OS 3.9 install issues jimmer78 support.Apps 20 17 May 2009 00:47
AmiCDFS gurulala request.Apps 4 02 January 2006 19:29
AmiCDFS Graham Humphrey support.Apps 2 24 December 2005 12:38

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15750 seconds with 11 queries