English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 05 December 2005, 10:28   #1
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
How can I make the volume settings of the soundcard to apply on boot?

OK, I discovered that the volume settings of the Terratec 128i which is plugged on my g-rex are not effective immediately after the os loads, I noticed this because I have connected the paula output to the line in of the terratec, and when I run some whdload games I had no sound... if I just open the volume control prog, the settings get applied and there is sound from the line in... is there a way perhaps to put the volume control in startup-sequence?
keropi is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
relative paths do not apply to new files thomas support.WinUAE 1 13 August 2013 19:10
Sound is muffled after boot until change of settings - sound filter emulation issue? rsn8887 support.WinUAE 1 30 May 2010 20:44
Which job would you apply for in the 1980's/90's with the big C=? Paul_s Nostalgia & memories 18 10 March 2010 22:52
HW to make a A1200 boot native NTSC or PAL kipper2k support.Hardware 0 09 March 2009 21:02
Soooo.... who will make an amiga boot manager? keropi support.Apps 4 08 December 2007 08:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12943 seconds with 12 queries