English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 29 October 2005, 22:57   #1
fc.studio
Cat lover
fc.studio's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Italy
Age: 47
Posts: 799
Question Only OS3.9 HDD wrong size

I own an A1200 with a 1,4 GB HDD shared in 3 partitions:

- The 1st has OS3.9 bb1
- The 2nd has OS3.1
- The 3rd is for data

I saw that using OS3.9 when I delete/copy a file
the top line of the window 3rd partition shows wrong size of
free HDD space (and this only). The value is often
INncreased for about 95 MB. If I repeat the operation
can happen the size returns ok. The info option on the
icon partition shows always the correct value.

Os 3.1 works perfectly and there are no errors.

Any idea for solutions? Thanks!
fc.studio is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
clipboard sharing: wrong buffer size thomas support.WinUAE 1 24 January 2012 19:29
Installing a hard disk - wrong size alkis21 support.Hardware 8 09 July 2010 17:55
HD on A1200 reporting wrong size zeropolis79 support.Hardware 5 26 October 2009 06:00
SIMM 32 MB. Wrong size on Amiga with Blizzard? fc.studio support.Hardware 10 26 February 2009 20:56
Screenshots wrong size ? tomcat666 project.MAGE 2 28 March 2008 12:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10434 seconds with 11 queries