English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 29 September 2005, 23:24   #1
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 44
Posts: 6,604
The updating starts :)

http://www.fairlight.0catch.com/
Galahad/FLT is offline  
AdSense AdSense  
Old 29 September 2005, 23:47   #2
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 33
Posts: 1,047
Damn this aquatic frame/advert, showed up in the middle of 'fire fox' so I couldn't see what you had written. I saw the FLT logo tho.
redblade is offline  
Old 29 September 2005, 23:53   #3
adolescent
Powered by Motorola

 
Join Date: Feb 2002
Location: Redondo Beach, CA
Age: 46
Posts: 1,064
I'll keep checking!

The popups kill it though. Maybe one of the users here can give you a better webhost.
adolescent is offline  
Old 30 September 2005, 01:27   #4
Thalion
Amiga Collector

Thalion's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Germany
Age: 34
Posts: 643
Nice thing. I'll have a look then and now.

@adolescent Use a good browser insted of IE then thoe ads won't bother you.
Thalion is offline  
Old 30 September 2005, 03:15   #5
jmmijo
Junior Member
jmmijo's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: PDX
Age: 55
Posts: 2,355
Quote:
Originally Posted by Thalion
Nice thing. I'll have a look then and now.

@adolescent Use a good browser insted of IE then thoe ads won't bother you.
Yeah I second that, I use Maxthon and it shows up just fine without any ads, of course I use a custom hosts file too
jmmijo is online now  
Old 30 September 2005, 16:38   #6
kriz
Junior Member
kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 35
Posts: 2,353
good stuff, but you should really get some real webspace .. ads are lame man
kriz is offline  
Old 30 September 2005, 16:43   #7
Mr_Modem
Emulator Lord
Mr_Modem's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sweden
Posts: 134
Quote:
Originally Posted by redblade
Damn this aquatic frame/advert, showed up in the middle of 'fire fox' so I couldn't see what you had written. I saw the FLT logo tho.
Download the Adblock extension for Firefox. Right-click on the advert and press Block Iframe.
Mr_Modem is offline  
Old 30 September 2005, 16:48   #8
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 44
Posts: 6,604
This is a temporary site until I get my own webspace
Galahad/FLT is offline  
Old 30 September 2005, 17:02   #9
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
just click the very top right corner of the ad and it dissappears.

VERY ANNOYING POPUPS THOUGH! OUCH!
killergorilla is offline  
Old 30 September 2005, 17:12   #10
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 404
cant see anything a popup in the middle with opera..
BarrySWE is offline  
Old 30 September 2005, 17:40   #11
r6stu
Registered User
r6stu's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southampton
Age: 37
Posts: 101
I am offering free webhosting atm if you are intrested!!!

http://www.sksoftware.co.uk/hosting.htm
r6stu is offline  
Old 30 September 2005, 18:36   #12
mr_0rga5m
Tik Gora :D

mr_0rga5m's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Round yo momma's
Posts: 1,273
Quote:
Originally Posted by r6stu
I am offering free webhosting atm if you are intrested!!!

http://www.sksoftware.co.uk/hosting.htm

Is a spellchecker included in the price

"providing it dose not contain and child po..."
mr_0rga5m is offline  
Old 30 September 2005, 19:22   #13
adolescent
Powered by Motorola

 
Join Date: Feb 2002
Location: Redondo Beach, CA
Age: 46
Posts: 1,064
Quote:
Originally Posted by Thalion
@adolescent Use a good browser insted of IE then thoe ads won't bother you.
I am using Firefox, and they still come up. (See the above post also using Firefox)
adolescent is offline  
Old 30 September 2005, 19:55   #14
r6stu
Registered User
r6stu's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southampton
Age: 37
Posts: 101
Thanks, I have now corrected that gramatic error!!

THats what you get for spending too many hours staring at text!!!
r6stu is offline  
Old 30 September 2005, 19:58   #15
NOB
Zone Friend
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 424
Quote:
Originally Posted by adolescent
Maybe one of the users here can give you a better webhost.
That webhost is :
NOB is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cyclone VX Competition starts tomorrow! Mounty Retrogaming General Discussion 0 18 August 2013 12:17
Indivision ECS Pre-Ordering starts! amigakit.com News 26 29 August 2009 23:21
Project 500 starts... Paul_s Hardware pics 34 03 July 2008 02:01
Silly Question - My game starts and then... Sly support.WinUAE 3 12 June 2005 23:08
Winuae stop starts! stainy support.WinUAE 1 14 November 2001 02:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.25531 seconds with 11 queries