English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 16 August 2005, 22:44   #1
mds
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Bremerhaven germany
Age: 53
Posts: 54
cinema4d problem!

Hi, if i start rendering in c4d, iget the message "screenmode not available" do you have any solutions (this problem does not appear all time).
greetings from germany
Matthias
mds is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 August 2005, 15:29   #2
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,552
check the screen settings as you most likely have an illegal screenmode selected (render will most likely require its own screen)
BippyM is offline  
Old 20 August 2005, 02:00   #3
mds
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Bremerhaven germany
Age: 53
Posts: 54
thanks bippym!
mds is offline  
Old 20 August 2005, 02:04   #4
mds
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Bremerhaven germany
Age: 53
Posts: 54
Another Cinema4D problem!
I can't start the extensions cinemaworld or other installed in the extensions drawer.
all plugins a right installed but when press the plugin button, nothing appears!
greetings
mds is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cinema4D sicky support.Apps 2 31 October 2012 00:50
Cinema4D Basquemactee1 support.Apps 2 27 March 2008 19:24
Cinema4D HardStep request.Apps 0 10 May 2006 18:04
cinema4d under WINUAE mds support.Apps 0 10 January 2006 00:48
Cinema4D Radgam request.Apps 2 21 July 2005 15:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13688 seconds with 11 queries