English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 August 2005, 10:05   #1
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
Angry Cannot install VisualPrefs 1.5k on my system...

I downloaded VisualPrefs ( from here http://ftp.uni-bremen.de/pub/aminet/...isualPrefs.lha ) and I cannot install the damn thing, both AmigaForever 6 and my real amiga... I get an error on line 394 finding VisualPrefs.... any ideas? perhaps another archive without bugs?
keropi is offline  
AdSense AdSense  
Old 08 August 2005, 11:20   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,526
I took the archive from www.aminet.net, but it should be the same version. It installed without problems on my WB3.1 WinUAE setup.
thomas is offline  
Old 08 August 2005, 13:18   #3
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I have found the prob: u must install it to an existing directory.... the installer says that a dir will not be created, but if u specify one, (and expect it to be created like all other installs do) then u get errors.... so create the dir before the installation and everything will be OK
keropi is offline  
Old 08 August 2005, 22:33   #4
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Idiot
Bamiga2002 is offline  
Old 09 August 2005, 07:11   #5
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
doh! I'm stupido!
keropi is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to install a differnent files system on GVP 2060 source support.Hardware 7 18 March 2013 06:15
mcp - visualprefs loth77 support.Apps 7 16 September 2010 22:51
Where is the site for VisualPrefs? Leandro Jardim request.Apps 21 22 November 2009 22:41
Smart File system install woes. r6stu support.Apps 2 20 October 2007 16:57
HD install of the Workbench /system 3.1 Maverick357 support.WinUAE 6 13 August 2001 20:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16649 seconds with 11 queries