English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 15 May 2005, 01:08   #1
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
woohoo got myself a new system!

Mint cond. A1200
4Gb 2.5 HD
Viper 030@28/8mb
TEAC slimline CD drive with adapter
IDE splitter (for internal cd)
3.1 ROM's
A500 PSU
AmigaOS 3.9

=143.04

just gotta put it all together now!
Martin_L is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 May 2005, 04:37   #2
icewizard2k5
Junior Member
icewizard2k5's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Australia
Age: 31
Posts: 200
nice system
icewizard2k5 is offline  
Old 15 May 2005, 04:58   #3
Miggy2TheMax
Junior Member

Miggy2TheMax's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Australia
Age: 39
Posts: 374
second that, thats a nice solid system to play around with! Viper should have a 72pin slot, should be cheap to get a 16mb-32mb simm, and give you more headway.
Miggy2TheMax is offline  
Old 15 May 2005, 10:13   #4
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Congrats!

With those specs you can even surf to EAB if you get a pcmcia network card but the resolution would be crap if you don't use high res laced screenmode and a flickerfixer.
AMIGAZ is offline  
Old 15 May 2005, 10:48   #5
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
thanks guys! unfortunately I think 8mb is the max for this card.

yeah i was considering putting it online, maybe later, im more concerned with gaming

add hack saw and sandpaper to that list lol i have to install the cd drive yet! eek
Martin_L is offline  
Old 15 May 2005, 11:52   #6
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by Martin_L
thanks guys! unfortunately I think 8mb is the max for this card.

yeah i was considering putting it online, maybe later, im more concerned with gaming

add hack saw and sandpaper to that list lol i have to install the cd drive yet! eek
The websurfing is not a wonderful experience with AGA but essential if you want to d/l games directly to your A1200 and stuff from Aminet
AMIGAZ is offline  
Old 15 May 2005, 12:14   #7
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
well im sticking a cd drive in it partly so i can easily get downloads from my mac to my miggy hd
Martin_L is offline  
Old 17 May 2005, 18:15   #8
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
the viper card comes with different 030's so iwas thinking, couldnt i just replace the 28mhz one with a 50mhz one and crystals too?
Martin_L is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Woohoo...HOL reaches 2700 Gamemaps tomorrow... Joe Maroni HOL news 27 01 October 2013 11:25
Which Amiga system for me? Nostromo support.Hardware 45 20 November 2009 18:20
System is not validated! FFS (and I dont mean fast file system!) Macca support.Hardware 11 11 June 2007 14:04
What system screenshots are these? Fred the Fop Retrogaming General Discussion 3 21 February 2005 15:31
Taking over the system... lpopman Coders. General 5 03 December 2004 02:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15615 seconds with 11 queries