English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

 
 
Thread Tools
Old 03 April 2005, 14:18   #21
TikTok
Registered User

TikTok's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Malayasia
Age: 37
Posts: 657
Did you actually FOLLOW the links mentioned above? I don't think people would mind so much if you wrote something like 'I followed the link, found this item, can somebody confirm that this is what I need please?'

Woodshed especially has helped you a *lot*. Now I think you need to show that you have followed the advice given and made a bit of effort on your own. Then I'm sure guys will be more than happy to help you out. But we can't do everything for you!
TikTok is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 April 2005, 14:46   #22
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
I did follow the links, and Amiga U is dead.

Im must just be dumb

it doesnt matter
Martin_L is offline  
Old 03 April 2005, 16:44   #23
TikTok
Registered User

TikTok's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Malayasia
Age: 37
Posts: 657
TikTok is offline  
Old 03 April 2005, 17:28   #24
lloyd
Mehh :D
lloyd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bristol, SW UK
Age: 55
Posts: 242
MartinL if you actually understood what I'd written (NOTE the sarcastic smilie) you'd have realised I was actually on your side - or is sarcasm lost on you. It IS friendly on here which is why Woodshed has helped you as much as he has already - and no doubt will continue to do so.
lloyd is offline  
Old 03 April 2005, 17:57   #25
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
ok ok, sorry peeps n lloyd, cant say i noticed that smiley, doh

i do appreciate the help ive received, just thought his last comment was a little harsh thats all
Martin_L is offline  
Old 03 April 2005, 18:04   #26
lloyd
Mehh :D
lloyd's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bristol, SW UK
Age: 55
Posts: 242
NP dude
lloyd is offline  
Old 03 April 2005, 20:36   #27
DopPie
Zone Friend

DopPie's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Den Hoorn, NL
Age: 38
Posts: 259
Quote:
Originally Posted by Unknown_K
My phase5 blizzard 030/50 works fine with a pcmcia network card, so that must be one of the good ones.
It is! The 'bad' ons are the memory expantions. Since they do not have a processor upgrade they use the ec020's 24 bits address bus. Guess whats in the last 4MB of that space. It is the PCMCIA. That's why on those cards the PCMCIA gets disabled when installing more than 4MB. This firtst 4MB stays under the PCMCIA space. But the last 4MB clashes with the PCMCIA. Hence it is disabled when the last 4MB is used for fastmem.

The MTEC1230/28 is known to do this too. Strange because it carries an 030 and can map the fastmem elsewhere with ease. Only once I came about an MTEC board that left the PCMCIA untoutched. Maybe it was fixed in later revisions of the accelerator.
DopPie is offline  
Old 03 April 2005, 22:15   #28
Martin_L
Junior Member
Martin_L's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 34
Posts: 97
thanks for the PM woodshed
Martin_L is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Newer OS on A1200? Geon106 support.Apps 3 09 July 2012 03:24
SoundFX newer than V1.3 1988 request.Apps 1 31 May 2011 20:15
Newer CD games? StarEye Games images which need to be WHDified 8 14 April 2009 11:03
Looking for IRA v1.07 or newer :-) voxel request.Apps 7 30 July 2008 02:39
Which NEWER Amiga game is the best ? RetroMan Amiga scene 21 12 October 2001 20:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15601 seconds with 11 queries