English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

View Poll Results: Did you visit the Link - and if so...
Yes - Viewed only 12 54.55%
Yes - Downloaded the Game 8 36.36%
No - Site not up (I even hit refresh twice!) 0 0%
No 2 9.09%
Voters: 22. You may not vote on this poll

 
 
Thread Tools
Old 22 March 2005, 00:11   #1
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Floppy disk My game is now available - Free

I have decided to release a game that I had been working on for many years both as a pet project and for entertainment. Myself and two friends spent hours playtesting and adding new ideas. Having stumbled upon the code using WinUAE, I decided to fix a few things and release it to the Amiga community in the hopes that they to will enjoy it as much as we did! (Still do!)

Have a look... (you may have to click refresh once or twice )


http://mysite.verizon.net/vzepcbcs/

Thanks to Shoonay for mentioning this.

Last edited by Turbo2Xs; 22 March 2005 at 10:29.
Turbo2Xs is offline  
AdSense AdSense  
Old 22 March 2005, 00:26   #2
icewizard2k5
Junior Member
icewizard2k5's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Australia
Age: 31
Posts: 200
great! i looked at the screens and it looks like a good game i'll have to give it a try. have u uploaded to aminet?
icewizard2k5 is offline  
Old 22 March 2005, 00:28   #3
TheBoss
Registered User
TheBoss's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Denmark
Posts: 830
Send a message via ICQ to TheBoss
Great!! more new amiga games, keep them coming!
TheBoss is offline  
Old 22 March 2005, 00:39   #4
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 40
Posts: 3,211
Send a message via MSN to Bamiga2002
Looks interesting, gotta give this a try
Bamiga2002 is offline  
Old 22 March 2005, 00:44   #5
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by icewizard2k5
great! i looked at the screens and it looks like a good game i'll have to give it a try. have u uploaded to aminet?
I searched for Aminet but ever site was like 3 years old with no way to upload

Still, its available from my site until I can figure out how to spread it....
Turbo2Xs is offline  
Old 22 March 2005, 00:45   #6
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
If you play the game please give me somekind of feedback... even if its bad!
Turbo2Xs is offline  
Old 22 March 2005, 08:34   #7
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
nice game!
THANX!
keropi is offline  
Old 22 March 2005, 13:57   #8
dirkies
Zone Friend

dirkies's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Belgium
Age: 45
Posts: 1,183
what video modes does it support? the screens look rather 'stretched' and hard to read (?)
dirkies is offline  
Old 22 March 2005, 14:09   #9
oldpx
 
Posts: n/a
This looks VERY nice! I'll certainly play it.
 
Old 22 March 2005, 14:21   #10
oldpx
 
Posts: n/a
Ok I need some time to learn it! The interface isn't very user friendly
 
Old 22 March 2005, 15:57   #11
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by dirkies
what video modes does it support? the screens look rather 'stretched' and hard to read (?)
From the WinUAE Display page:

It looks best in 640x480x16 Scanlines, Horizontal Centering Full screen RTG. That should solve the squashed look. BTW looks bad without scanlines!

Quote:
Originally Posted by pxscroll
The interface isn't very user friendly
Hmmm... During combat or the main screen? Remember - in combat you can store your values so that you needn't have to click so much (Not so great the first couple of levels as you generally lack the stamina to sustain max power)
By level 4 you be starting to put a smack down... until you qualify for horde fights...

Last edited by Turbo2Xs; 23 March 2005 at 02:06. Reason: Clarify
Turbo2Xs is offline  
Old 22 March 2005, 17:06   #12
oldpx
 
Posts: n/a
Hmm I figured out how to move the character now I must learn how to attack Must RTFM!
 
Old 22 March 2005, 23:33   #13
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by pxscroll
Hmm I figured out how to move the character now I must learn how to attack Must RTFM!
See the help screen at the bottom of the screenshot page of my site. Its a text overlay with info on everything. Thanks for giving it a shot!

I'm actually going to update the games manual (Combat update is done!) and upload that and there are still some bug fixes I want to complete. Cause I'm like that...working on an old game...
Turbo2Xs is offline  
Old 22 March 2005, 23:52   #14
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
Shoonay's bugreport #0001
Subject: Battle Circle
Theme: Screen centering

Alrighty just checked it a little, but couldn't get far couse of the in-game screen being way-too-up-in-the-sky/over the top of my monitor...
Could you do something about that? Could i do something about that, without moving the "steering wheels" of my monitor???
As a matter of fact, this starts with the title screen with that nice black & white drawing being too high and a bit too far on the left...

I would really like to center it without using them knobs - i've did that already many times, testing games and stuff...
Shoonay is offline  
Old 23 March 2005, 00:16   #15
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by Shoonay
Shoonay's bugreport #0001
Subject: Battle Circle
Theme: Screen centering

Alrighty just checked it a little, but couldn't get far couse of the in-game screen being way-too-up-in-the-sky/over the top of my monitor...
Could you do something about that? Could i do something about that, without moving the "steering wheels" of my monitor???
As a matter of fact, this starts with the title screen with that nice black & white drawing being too high and a bit too far on the left...

I would really like to center it without using them knobs - i've did that already many times, testing games and stuff...
When the game starts and your in the town view RIGHT CLICK the use the cursor keys to reposition the screen!

Also try

...On second look, the best display setup in WinUAE's display properties seems to be:

640x480x16 Horizontal Centering Scanlines Full Screen RTG

You may then not have to do any of the cursor bits. Let me know if this helps.
Turbo2Xs is offline  
Old 23 March 2005, 01:07   #16
Shoonay
Global Caturator
Shoonay's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Porando
Posts: 6,034
There's a little, tiny, kleine, problem here... i have a real Amy - no Center horizontal/vertical option

--== EDIT ==--
The "right click in town then cursors" trick works, but is the position saved somewhere? (prefs?, save?)

Last edited by Shoonay; 23 March 2005 at 01:16.
Shoonay is offline  
Old 23 March 2005, 01:26   #17
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by Shoonay
There's a little, tiny, kleine, problem here... i have a real Amy - no Center horizontal/vertical option

--== EDIT ==--
The "right click in town then cursors" trick works, but is the position saved somewhere? (prefs?, save?)
Yes. It should be saved to the World.dat file.

See - thats forward thinking if I don't say so myself! (actually I think I had the screen center error myself)

It works on the miggy! Sweet! Been awhile since I've seen it on 'er! (Breaking out the 1200 soon )
Turbo2Xs is offline  
Old 23 March 2005, 01:28   #18
Turbo2Xs
Zone Friend
Turbo2Xs's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: o
Posts: 62
Send a message via Yahoo to Turbo2Xs
Quote:
Originally Posted by Shoonay
Shoonay's bugreport #0001
Subject: Battle Circle
Theme: Screen centering
BTW, that was and ful! Keep it up - anyone else having any ?

Sorry but I love these Icons!
Turbo2Xs is offline  
Old 23 March 2005, 10:41   #19
Dastardly
Into the Wonderful

Dastardly's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Gods Country
Age: 43
Posts: 2,114
Ive visited the link but havent DLed the game as I dont think its my sort of thing.

Having said that I am very impressed at how professional it looks and its great to see a new Amiga game

Maybe Ill give it a go before I dismiss it as 'not for me' completely.
Dastardly is offline  
Old 23 March 2005, 11:17   #20
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
I made these using the 3D construction kit many moons ago and even won 50 for project shield in Amiga format.

I think they are out there somewhere so to some people they may be new

I also put them on the original tribute cd i think


Last edited by synchro; 23 March 2005 at 11:25.
synchro is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another world style game (free) psygnosis support.Games 2 14 July 2013 18:24
For free: Some original game boxes, manuals etc - UK Akira MarketPlace 0 07 February 2012 21:31
This game was free with a magazine quahappy Looking for a game name ? 8 18 June 2006 23:32
Looking for an old A500 3D free/shareware game Jerry Looking for a game name ? 11 18 November 2005 13:58
ooo free game download for you! kalsolar Amiga scene 5 13 July 2004 14:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.22821 seconds with 12 queries