English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

Thread Tools
Old 02 March 2005, 00:39   #1
Sune Salminen
Sune Salminen's Avatar
Join Date: May 2002
Location: BH/Brasil
Age: 42
Posts: 364
MAME WIP - Arcadia System

Up Scope running on the Amiga based Arcadia System in MAME:


Sorry if it's not appropriate for this forum..?? Didn't know where else to put it.
Sune Salminen is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 March 2005, 06:20   #2
fiath's Avatar
Join Date: Jan 2002
Location: South East / UK
Age: 39
Posts: 1,926
What a cool cabinet!
fiath is offline  
Old 02 March 2005, 14:32   #3
Registered User

Akira's Avatar
Join Date: May 2001
Location: New York City
Posts: 15,816
Looks like a coffee dispenser
Akira is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Arcadia Multi Select System in 2.3.1 HOL2001 support.WinUAE 5 07 April 2011 18:04
need Arcadia Multi select system ROMS andref4 request.Apps 13 12 June 2008 20:10
Arcadia config ElectroBlaster support.WinUAE 3 19 July 2006 01:49
Arcadia Multi Select System Sune Salminen News 1 13 December 2004 15:01
Arcadia demo Walker request.Demos 6 27 January 2002 19:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09918 seconds with 11 queries