English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

Thread Tools
Old 23 February 2005, 10:32   #1
I'm great
redneon's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: Sheffield / England
Age: 33
Posts: 34
Use CD32 as A1200 CDROM Drive?

Is there any way I can use my CD32 as a CDROM drive for my A1200? Preferably so it actually shows up as CD0 but I don't particularly mind.

redneon is offline  
AdSense AdSense  
Old 23 February 2005, 11:07   #2
Registered User
Join Date: Dec 2002
Location: England
Posts: 940
Get a serial connection between the two, and then use something like ProNet, SerNet or Twin, all of which are available on the Aminet.

ProNet should allow you to share the CD drive between the 1200 and the CD32, so you can mount it as CD0. However, as you're limited to Amiga serial speeds, don't expect it to be quick.

Link: http://www.aminet.net/search.php?query=pronet
ant512 is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Connecting a IDE CDrom drive to my A1200 & accelerator card iowtheme support.Hardware 2 18 March 2010 21:00
Using old PC PSU to run IDE cdrom drive on A1200 DDNI support.Hardware 11 05 October 2009 21:42
Cdrom drive on A600 ? lolafg support.Hardware 12 25 August 2008 14:06
how to i d a cdrom drive Dave_wb support.Hardware 4 28 July 2006 11:32
How to play CDTV/CD32 games on A1200 with CDrom ???? HiFiBeliver New to Emulation or Amiga scene 12 14 August 2002 16:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09658 seconds with 11 queries