English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 17 February 2005, 12:54   #1
redneon
I'm great
redneon's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Sheffield / England
Age: 34
Posts: 34
Differences between 3.5 and 3.9

I'm trying to figure out whether to run OS 3.5 or OS 3.9 on my system because I'm having a few troubles using both.

Firstly, how come 3.5 comes with a number of fonts (something in the region of 10-15) but I only seem to have 2 fonts in 3.9? Seems a little strange to me.

Secondly, the border around the icons (such as Ram Disk) doesn't appear in 3.5, it's transparent. But in 3.9 it's there again like it was in 3.1. Why did they put it back in? It looks a lot worse.

Both of the above points are pro-3.5 but I do have a small problem with 3.5. Because you have to install 3.1 first, when you upgrade to 3.5 all the icons for the hard drives, prefs etc. are the old 3.1 icons and they look crap.

At the moment I'm leaning on using 3.5 rather than 3.9. But I can't help but think I'm missing out on something by not using the latest OS. Plus, the icons don't look as good =o)
redneon is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 February 2005, 13:19   #2
AMIGAZ
Amiga-Mad
AMIGAZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden
Age: 40
Posts: 1,286
Send a message via ICQ to AMIGAZ
Quote:
Originally Posted by redneon
I'm trying to figure out whether to run OS 3.5 or OS 3.9 on my system because I'm having a few troubles using both.

Firstly, how come 3.5 comes with a number of fonts (something in the region of 10-15) but I only seem to have 2 fonts in 3.9? Seems a little strange to me.

Secondly, the border around the icons (such as Ram Disk) doesn't appear in 3.5, it's transparent. But in 3.9 it's there again like it was in 3.1. Why did they put it back in? It looks a lot worse.

Both of the above points are pro-3.5 but I do have a small problem with 3.5. Because you have to install 3.1 first, when you upgrade to 3.5 all the icons for the hard drives, prefs etc. are the old 3.1 icons and they look crap.

At the moment I'm leaning on using 3.5 rather than 3.9. But I can't help but think I'm missing out on something by not using the latest OS. Plus, the icons don't look as good =o)
You can remove the borders around the icons in PREFs/WORKBENCH PREFS
AMIGAZ is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
version differences and other methodman support.WinUAE 3 09 June 2010 17:22
WB/OS differences when using WHDLoad? Bamiga2002 project.WHDLoad 5 07 August 2009 06:31
It's..Find The 5 Differences Dizzy EAB's competition 131 05 July 2008 12:29
Differences between original and SE OS 3.9??? MethodGit Amiga scene 4 14 February 2005 08:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09725 seconds with 11 queries