English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 29 May 2005, 21:22   #121
oldpx
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by glwxxx
easy guys, winuae is going to be released in one week
What's the source of this information?
 
AdSense AdSense  
Old 01 June 2005, 23:31   #122
Exoskeletor
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: athens / Greece
Age: 33
Posts: 58
because translators has only 1 week to make their translation and because... i wont say anything more
Exoskeletor is offline  
Old 02 June 2005, 00:22   #123
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
www.winuae.net not work some days , what's got him ?
Dary is offline  
Old 02 June 2005, 00:50   #124
oldpx
 
Posts: n/a
Well he can release something this very moment as version 1.0 but we don't want to have a buggy beta! We're harming ourselves with speculations about release dates
 
Old 02 June 2005, 08:50   #125
Fred the Fop
flaming faggot
Fred the Fop's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Versailles
Age: 48
Posts: 2,802
Quote:
Originally Posted by pxscroll
Well he can release something this very moment as version 1.0 but we don't want to have a buggy beta! We're harming ourselves with speculations about release dates
Nothing compares to BursegUAE
I still have it.
Fred the Fop is offline  
Old 02 June 2005, 12:18   #126
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
AmigaSYS 2 released next week!!!
Dary is offline  
Old 03 June 2005, 23:18   #127
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
AmigaSYS 2 is Out!!!!!!!!
Dary is offline  
Old 04 June 2005, 00:47   #128
HOL2001
Amigamaniac

HOL2001's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Neheim / Germany
Age: 43
Posts: 427
It's the best thing you've ever got !!!
HOL2001 is offline  
Old 04 June 2005, 01:10   #129
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,757
I've offered loads of comments in the past, but since you guys have worked so hard I'll throw in some more.

Very impressive work! Great that you’ve given OS 3.9 owners a nice little treat too. The multi language support is brilliant and the website completes a very polished package.

The demo showing credits and a greetz list (right after installing) is a fantastic touch – very old school, wonderfully nostalgic and has that unique Amiga scene feel to it.

The eye candy and look is cool and I can see you’ve put a lot of effort into the different themes. I still feel the basic workbench engine running things could be better and attention to operational details improved. Then again, I would say that as my opinions will be highly subjective due to building the classicwb packs, which are very different in that regards.

Overall, another great release and thanks for keeping the Amiga scene alive with your contributions.
Bloodwych is offline  
Old 04 June 2005, 01:26   #130
oldpx
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Fred the Duck
Nothing compares to BursegUAE
I still have it.
I didn't know it worked with newer winuae versions. PM me if you want a copy of what I've been using at the moment.

@Dary&AmigaSYS team: A big thank you!
 
Old 04 June 2005, 17:56   #131
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
Quote:
Originally Posted by Bloodwych
I've offered loads of comments in the past, but since you guys have worked so hard I'll throw in some more.

Very impressive work! Great that you’ve given OS 3.9 owners a nice little treat too. The multi language support is brilliant and the website completes a very polished package.

The demo showing credits and a greetz list (right after installing) is a fantastic touch – very old school, wonderfully nostalgic and has that unique Amiga scene feel to it.

The eye candy and look is cool and I can see you’ve put a lot of effort into the different themes. I still feel the basic workbench engine running things could be better and attention to operational details improved. Then again, I would say that as my opinions will be highly subjective due to building the classicwb packs, which are very different in that regards.

Overall, another great release and thanks for keeping the Amiga scene alive with your contributions.
Acknowledgement
Dary is offline  
Old 04 June 2005, 22:18   #132
Exoskeletor
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: athens / Greece
Age: 33
Posts: 58
Finally, thanx a lot guys, thanx dary, great job
Exoskeletor is offline  
Old 05 June 2005, 11:25   #133
Dic_Ray
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Germany
Posts: 92
Amiga OS 3.9 installation didn't work

1.) This pack is really great!!!

But, I couldn't install Amiga OS 3.9 with my Amiga OS 3.9 CD. I used the newer one (prepared for WinUAE installation). After first installation the startup CLI window closed and nothing happen.

For my 2nd try I used the "older" Amiga OS 3.9 CD from a friend of mine and this time it worked like expected.

So dear AmigaSYS creators, please could you check again your installation routine, so all Amiga OS 3.9 CDs will work?

2.) I would like to see scalos used in AmigaSYS. I like the content menus possible with ist. What do you think about?

Thank you very much for keeping alive the amiga feeling. Kindest regards
Dic_Ray is offline  
Old 05 June 2005, 11:33   #134
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
AmigaOS 3.9 Install short :

Click Upgrade Icon Step 1 :

Insert your VALID AmigaOS 3.9 CD into UNIT 0!!! enter key and wait , for pre installing. Reboot.

Step 2 : Manual starting original Os 3.9 install.

Step 3: with AmigaOs 3.9 , Theme locale , and icon files added and some fixes for AmigaOS 3.9.
Dary is offline  
Old 05 June 2005, 11:36   #135
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
Quote:
Originally Posted by Dic_Ray
1.) This pack is really great!!!

But, I couldn't install Amiga OS 3.9 with my Amiga OS 3.9 CD. I used the newer one (prepared for WinUAE installation). After first installation the startup CLI window closed and nothing happen.

For my 2nd try I used the "older" Amiga OS 3.9 CD from a friend of mine and this time it worked like expected.

So dear AmigaSYS creators, please could you check again your installation routine, so all Amiga OS 3.9 CDs will work?

2.) I would like to see scalos used in AmigaSYS. I like the content menus possible with ist. What do you think about?

Thank you very much for keeping alive the amiga feeling. Kindest regards
http://www.tar.hu/amigasys/install.gif
Dary is offline  
Old 05 June 2005, 11:43   #136
Calo Nord
Junior Member
Calo Nord's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Espoo / FIN
Age: 36
Posts: 53
Send a message via ICQ to Calo Nord
Quote:
Originally Posted by Dic_Ray

2.) I would like to see scalos used in AmigaSYS. I like the content menus possible with ist. What do you think about?
You can install anything you like manually on AmigaSYS!
Calo Nord is offline  
Old 05 June 2005, 11:46   #137
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
For my 2nd try I used the "older" Amiga OS 3.9 CD from a friend of mine and this time it worked like expected.

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dary is offline  
Old 05 June 2005, 11:53   #138
Calo Nord
Junior Member
Calo Nord's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Espoo / FIN
Age: 36
Posts: 53
Send a message via ICQ to Calo Nord
Quote:
Originally Posted by Dic_Ray
But, I couldn't install Amiga OS 3.9 with my Amiga OS 3.9 CD. I used the newer one (prepared for WinUAE installation). After first installation the startup CLI window closed and nothing happen.
I never heard about a newer Os 3.9 perpared for WinUAE, seems to be a not valid CD, so you can install it with AmigaSYS! Please try the original one
Calo Nord is offline  
Old 05 June 2005, 14:27   #139
bippym
Global Moderator

bippym's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 41
Posts: 8,484
This really is a fantastic effort and builds up on AIAB and improves on the AIAB shortcomings!

As with all these pre-made WBs it is setup to how the creator(s) want it to look/behave so it wont always have everything you need or will have things you don't want/need.

But as far as ready made WBs go it looks to be a really good alternative to the Bloodwych Workbenches
bippym is offline  
Old 05 June 2005, 16:21   #140
Dary
Junior Member
Dary's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Hungary
Age: 35
Posts: 406
Quote:
Originally Posted by bippym
This really is a fantastic effort and builds up on AIAB and improves on the AIAB shortcomings!

As with all these pre-made WBs it is setup to how the creator(s) want it to look/behave so it wont always have everything you need or will have things you don't want/need.

But as far as ready made WBs go it looks to be a really good alternative to the Bloodwych Workbenches

What do you miss from the AmigaSYS WB, and what would you left out ?
Dary is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaSYS 4 Dary News 233 29 October 2015 02:18
Wanted: Two button Pro competiton pro stick, CD32 Pad and the frist kings quest Scuba-cheese MarketPlace 7 04 February 2011 17:20
Competetion pro extra same as Competetion pro 5000 mini? Gordon support.Hardware 2 09 October 2010 17:46
AmigaSYS 3 Plus Dary News 10 12 July 2007 05:04
AmigaSYS 1.7 is out! Dary News 0 08 February 2005 19:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.30997 seconds with 12 queries