English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

Thread Tools
Old 02 December 2004, 03:40   #1
Registered User
Join Date: Sep 2003
Location: Porto / Portugal
Age: 38
Posts: 26
Question Where in Wb do I copy ADF2DISK to?

Where in the Workbench 1.3 disk do I copy the ADF2DISK program?

I want to use it to write ADF files I previously sent to the Amiga RAM using a simple command from a CLI like "adf2disk RAM:disk1.adf"


Last edited by LaFey; 02 December 2004 at 04:08.
LaFey is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 December 2004, 05:20   #2
Registered User
TjLaZer's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: Tacoma, WA USA
Age: 46
Posts: 1,189
TjLaZer is offline  
Old 02 December 2004, 10:39   #3
Registered User
Ebster's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: Frankfurt / Germany
Age: 42
Posts: 303
iīve always been using dirwork for file transactions. this doesnīt seem to be customisable.

how do you implement this adf2disk in diropus so you donīt have to type in cli anymore. using this with a mouseclick.
Ebster is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphical ADF2Disk? Macca New to Emulation or Amiga scene 21 14 July 2008 22:30
ADF2Disk help. Unregistered New to Emulation or Amiga scene 7 12 February 2005 12:54
Can't find ADF2Disk Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 12 September 2004 08:38
adf2disk on A500 minded support.Apps 2 20 March 2002 01:18
Adf2disk Oscar Castillo New to Emulation or Amiga scene 6 21 November 2001 18:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.34642 seconds with 11 queries