English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

Thread Tools
Old 29 November 2004, 22:05   #1
Posts: n/a
Unhappy AB3D-II graphic glitches in WinUAE

Does anyone know if it's possible to solve graphic glitches when using AB3D-II: "The Killing Grounds" with WinUAE?

I thought it might be a JIT-related problem, but turning JIT off is not an option as else the game becomes incredible sluggish.

I created a video of AB3D-II when running within WinUAE:

It's part of my WinUAE guide:
AdSense AdSense  
Old 29 November 2004, 22:40   #2
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 11,741
What on earth did you use to capture this with? Your mobile phone? Why didnt you use the Output record function in WinUAE and perhaps use DivX codec?

You'd get a smaller file and perfect quality.

P.S. The Thalion webshrine has had to change it's URL temporarily to http://umcus.org/~alexh (Your Lionheart link)
alexh is online now  
Old 29 November 2004, 23:01   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 41
Posts: 17,868
Screenshots please. I hate videos..
Toni Wilen is online now  
Old 30 November 2004, 01:07   #4
Posts: n/a
> What on earth did you use to capture this with? Your mobile phone?

LOL, no a handycam. Somehow I get worse results using that WinUAE feature. Is there a FAQ/Instruction page available regarding this feature somewhere?

> P.S. The Thalion webshrine has had to change it's URL

Thanks, I have been searching for it! I have updated the article.
Old 01 December 2004, 21:12   #5
Registered User
Baseley09's Avatar
Join Date: Jul 2004
Location: Pompey!11
Age: 35
Posts: 21
Not seen that running bedfore cheers for the vid , what hardware is required to run this game??
Baseley09 is offline  
Old 02 December 2004, 10:48   #6
Posts: n/a
For an Amiga you would need an AGA system and I would recommend a 40 Mhz 68040 or 50 Mhz 68060 processor.

The machine I used to play this game via WinUAE emulation is a 512 MB AtlhonXP 2400+ system.
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(CD32 + AGA) Heimdall 2 graphic glitches predcon support.WinUAE 11 26 November 2014 16:14
WB2FAST & WBAllocFast graphic glitches Retro-Nerd support.Apps 7 21 July 2011 13:18
Deep Core graphic glitches bb_neo support.WinUAE 1 01 July 2011 14:13
Simon the sorcerer 1 Graphic Glitches?! noo...! ;(( bytestorm support.Games 5 18 March 2003 15:10
Searching for Strider WITHOUT graphic glitches Konrad request.Old Rare Games 23 24 June 2002 13:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11815 seconds with 11 queries