English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 10 November 2004, 10:13   #1
Fred the Fop
flaming faggot
Fred the Fop's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Versailles
Age: 49
Posts: 2,802
Me playing Quake on WB 1.3

I'm Kool
Fred the Fop is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 November 2004, 10:33   #2
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
turrican shell????
You cannot trick a pc-user (like me) this is a pic of quake 2...
something is fishy here...
keropi is offline  
Old 10 November 2004, 10:35   #3
scaf
Registered User
scaf's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: france
Age: 42
Posts: 116
Send a message via MSN to scaf
hehe...
Quake on the Workbench 1.3 boot floppy disk
scaf is offline  
Old 10 November 2004, 11:21   #4
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 514
Reminds me of Doom 3 for the C64.

Kodoichi is offline  
Old 10 November 2004, 11:55   #5
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
lol!
keropi is offline  
Old 10 November 2004, 12:01   #6
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
I was unable to play quake directly on my 1.3 Workbench but it works fine if i emulate WinXP first as the piccy clearly shows

synchro is offline  
Old 10 November 2004, 12:07   #7
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 514
Bullshit. Your picture is fake.
Kodoichi is offline  
Old 10 November 2004, 13:25   #8
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
Bullshit. Your picture is fake.
ROFL !!!
So is the top one you Muppet
synchro is offline  
Old 10 November 2004, 16:44   #9
blackcornflake
Moderator
blackcornflake's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Cereal box
Posts: 759
Help, you guys are killing me.
blackcornflake is offline  
Old 10 November 2004, 17:00   #10
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,621
BippyM is offline  
Old 10 November 2004, 19:26   #11
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,038
I could not get this to run on my amiga but after asking Fred the Duck if I could have his amiga ROM, he said yes, send it to my e-mail and now I have emulated his amiga (that runs quake) on mine, and I can finally enjoy it too! The only prob is that emulating his amiga eats up all my memory....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image2.jpg
Views:	446
Size:	50.9 KB
ID:	7587  
keropi is offline  
Old 10 November 2004, 20:05   #12
oldpx
 
Posts: n/a
Ahahahahaahah 1.769.136 Free Memory!!! Just like a 2mb machine with only workbench loaded and 2 open windows
 
Old 10 November 2004, 20:07   #13
oldpx
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
Bullshit. Your picture is fake.
Thanks for the pointer. This was like learning there is no father christmas.
 
Old 10 November 2004, 21:53   #14
andyr
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Manchester, UK
Posts: 97
Happy

I've also discovered the real truth about Doom 3 and the fact it was totally developed on the Amiga...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	amigadoom.jpg
Views:	545
Size:	42.9 KB
ID:	7589  
andyr is offline  
Old 11 November 2004, 01:55   #15
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by Burseg
Thanks for the pointer. This was like learning there is no father christmas.
ROFL !!!!!!
synchro is offline  
Old 11 November 2004, 01:57   #16
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by andyr
I've also discovered the real truth about Doom 3 and the fact it was totally developed on the Amiga...
ROFL!!!
Doom 3 made with EASY AMOS!!!

Priceless !! You need to send that to ID for a laugh
synchro is offline  
Old 11 November 2004, 02:15   #17
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Ok !!! This is the ultimate !!!!!

My C64...Emulating WinXP which is emulating the Xbox.......And now im gonna play Beach-Head on Xbox........HOW COOL IS THAT




Phew!!! I thought my C64 was gonna lock up for a second but its ok...No worries guys......Smokes cleared and its running fine


Well it does jerk a little but acceptable
synchro is offline  
Old 11 November 2004, 02:32   #18
oldpx
 
Posts: n/a
Bah I bet you're getting crap fps in fullscreen
 
Old 11 November 2004, 03:06   #19
synchro
Sending You Back In Time
synchro's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Age: 55
Posts: 976
Quote:
Originally Posted by Burseg
Bah I bet you're getting crap fps in fullscreen
FULLSCREEN !!!!!

Thanks Burseg.....Didnt think of that
synchro is offline  
Old 20 November 2004, 13:35   #20
Tolismlf
Junior Member
Tolismlf's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Greece
Posts: 237
Hey why trying to port Mozilla for the Amiga? I am emulating WinXP and using Mozilla. Look! It's a bit slow though.
Tolismlf is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quake I info LuMan support.Games 5 25 April 2011 03:02
Best Quake Version? adolescent Retrogaming General Discussion 60 15 April 2009 19:04
Quake, Quake 2 and Heretic 2 don't run after update to Mediator TX Turrican(AEB) support.Games 14 25 August 2008 22:11
Quake Cosmos support.WinUAE 8 11 February 2007 16:54
Quake 2 DDNI request.Apps 2 06 December 2006 01:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.35030 seconds with 12 queries