English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 21 August 2004, 11:59   #1
Npl
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Vienna / Austria
Age: 38
Posts: 257
Exclamation My share of Problems with Eagleplayer 2.01

I just got a bunch of files from Exotica and tried to set Eagleplayer up( I used Deliplayer2 ages ago ).

1)
There now some probs with additional Players, for example there are newer TFMX-Players from "The Wanted Team". Copied them in the right Folder, but there already were some slightly different named older TFMX-Players (ex.: old="TFMX_Pro", new="TFMX Pro"), so far no prob - i just deleted the old ones.
The Problem is that EP automatically loads the Players when they are needed using "Playerloader" - and that, you guessed it searches for the OLD Name. In the case of TFMX I can solve that by renaming the Players to the old names, but what about NEW Players?
Loading all Players at start aint a Option, since EP doesnt remember its settings( unregistered ) and even if it would be a dirty solution.

2)
"Extractor"-Engine: The configuration has for LHA e and for LZX x as option - means one time the file inc. full path gets extracted (x), the other just the file - which one is right?
also it could not extract That file , although the Archive is in perfect shape.

Well I think there was 1 more prob, but I dont remember and gotta leave now...
Npl is offline  
AdSense AdSense  
Old 21 August 2004, 14:13   #2
Frog
Junior Member

Frog's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Posts: 1,262
To add new player you must edit the Eagleplayer.batch This file shoud be in you DH0:Eagleplayer/Config/ or in ENV/Eagleplayer AFAIR
Frog is offline  
Old 22 August 2004, 11:20   #3
Npl
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Vienna / Austria
Age: 38
Posts: 257
Quote:
Originally Posted by Frog
To add new player you must edit the Eagleplayer.batch This file shoud be in you DH0:Eagleplayer/Config/ or in ENV/Eagleplayer AFAIR
Thanks, found that. I hoped there would be a way to do such a thing automatically (the players KNOW their supported extensions ). I tend to easily forget such things.
Npl is offline  
Old 22 August 2004, 14:35   #4
Severin
Registered User
Severin's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Gloucester / UK
Posts: 700
Send a message via ICQ to Severin
Just a quick warning, be careful if you decide to register it, I sent off the money 3 and have never recieved a keyfile.
Severin is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EaglePlayer V2.04 as final? Promax request.Apps 1 18 August 2010 01:22
Have to share this :) Washac Retrogaming General Discussion 23 13 February 2010 11:14
EaglePlayer DyLucke request.Apps 2 27 December 2009 14:15
Eagleplayer Configuration Npl support.Apps 5 19 October 2009 21:37
Networking file share problems adgloride support.Apps 4 02 December 2006 00:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15578 seconds with 11 queries