English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 19 September 2001, 19:30   #1
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 41
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
Amiga Settings

Hi everyone,

what are correct processor, chipset and settings for an

Amiga 500 and Amiga 1200

and does anyone have any configurations for WinUAE 08.17.R1, that don't slow play....

the save state is a fantastic feature, i am suprised it wasn't added earlier like other format emulators, maybe it was very difficult to do ????
Djay is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 September 2001, 19:35   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,959
I've moved this thread onto Problems-->Emulators , had nothing to do in Amiga Scene
Akira is offline  
Old 19 September 2001, 21:03   #3
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
@Djay

go and visit http://www.back2roots.org , there you will find a lot of usefull Information to set up your Emu just as you like it (use ECS13 config for the A500 and AGA30 for A1200er settings) ...
RetroMan is offline  
Old 19 September 2001, 22:09   #4
Ian
HIGH FIVE!!

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby
Age: 39
Posts: 1,890
Re: Amiga Settings

Quote:
Originally posted by Djay
Amiga 500
  1. CPU -> 68000
  2. Chipset -> OCS
  3. 512k ChipMem and (most had, as an upgrade) 512k FastMem
Quote:
Originally posted by Djay
Amiga 1200
  1. CPU -> 68020
  2. Chipset -> AGA
  3. 2 mb ChipMem
This is for your info only

I have attached 2 configs that I use for each computer, they run at a resonable speed on my 366 celeron

Remember to change the location of kickstart roms

I'm not sure, but aren't BttR's config's still for 0.8.14 not the latest release's??

The config's I have attached are for the .17r1 release


Removed attachment

Last edited by Ian; 14 October 2001 at 23:19.
Ian is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UAE settings as an Amiga prog thellier request.UAE Wishlist 0 14 July 2013 14:21
Vidi-AMIGA (12) RT - wrong settings or memory fault? duga support.Hardware 0 30 January 2011 02:11
Emulator settings- bug? [no sound with GameBase Amiga v1.4] Qun Mang project.MAGE 5 20 June 2007 17:08
Best settings for Amiga music 'capture' ? wanderer support.WinUAE 10 19 September 2005 07:46
Amiga fMSX Sceenmode Settings Trouble CU_AMiGA support.Apps 0 24 April 2005 15:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11439 seconds with 11 queries