English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 17 June 2004, 14:29   #1
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,553
Nexus7

I can't get Nexus7 to play past the rotating galaxy at the beginning, the music continues but the galaxy just spins, and rotates etc..

anyone got a decent working config please
BippyM is offline  
AdSense AdSense  
Old 03 August 2004, 20:07   #2
Vasek
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2003
Location: Prague/Czech Republic
Posts: 26
Try to use whdload loader
Vasek is offline  
Old 10 August 2004, 15:17   #3
Fozzie
 
Posts: n/a
Hi

I have exactly the same problem, imho it's due to winuae 0.9.90 because with many of the previous versions Nexus7 was perfectly emulated....

Give it a try with an old version of WinUae...

Btw some AGA demos crashed WinUae 0.9.90 (i.e Roots/Sanity begin to run and then black screen ).
Like Nexus7, roots worked with older versions of WinUae.
 
Old 10 August 2004, 21:29   #4
Vasek
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2003
Location: Prague/Czech Republic
Posts: 26
I am also running 0.9.90 and whdload loader and everything works fine.
Vasek is offline  
Old 11 August 2004, 10:50   #5
Fozzie
 
Posts: n/a
I have forgot to mention that i only use the diskette image file in DF0: (not by a hard disk)

Last edited by Fozzie; 11 August 2004 at 11:53.
 
Old 11 August 2004, 11:06   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,682
I tested both with different quickstart-a1200 configurations quickly and they seemed to work fine.
Toni Wilen is offline  
Old 11 August 2004, 11:57   #7
Fozzie
 
Posts: n/a


I've also tried the quickstart A1200 options and nexus7 is stucked at galaxy spinning...
Quite strange...

I have a question about installation of the new versions, is it better to un-install previous version than overwrite them ?

Anyway thanks for testing Toni
 
Old 11 August 2004, 16:40   #8
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,553
I had it stuck at the spinning galaxy too, I think Cycle Exact needs ticking, though I cannot quite remember!
BippyM is offline  
Old 23 July 2005, 08:02   #9
Stig
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: UK
Age: 40
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by bippym
I had it stuck at the spinning galaxy too, I think Cycle Exact needs ticking, though I cannot quite remember!
Almost a year late and probably pointless but yes, Cycle Exact must be enabled, jointly with an Extended config for the best possible results, sticky boredom just made me dust off this baby a couple of days ago
Stig is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14580 seconds with 10 queries