English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 15 May 2004, 13:13   #1
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
What has happened to the colors here?!

Turquoise on light-blue -- who the feck can read THAT?

I see this "combination" on profile page (try mine!) and also on the title screen.

No, I've *not* changed the EAB skin and I'm not intending to do that either (yet).

Does anyone have the same problem as me browsing with IE?

Last edited by andreas; 18 May 2004 at 20:53.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 May 2004, 13:34   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
All looks ok here in IE6 and firefox 20040406

Edit: Still looks ok with firefox 20040515

Last edited by Paul; 15 May 2004 at 17:55.
Paul is offline  
Old 15 May 2004, 13:47   #3
pcGTW_Webmaster
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Posts: 913
I had the same problem with IE 5.5. Now I'm using IE 6.0 and the colors are okay.
pcGTW_Webmaster is offline  
Old 15 May 2004, 13:54   #4
Enverex
Registered User
Enverex's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Age: 29
Posts: 1,202
Send a message via ICQ to Enverex Send a message via AIM to Enverex Send a message via MSN to Enverex Send a message via Skype™ to Enverex
No turquise here, IE 5 is a mess, so yeah, upgrade to 6.
Enverex is offline  
Old 15 May 2004, 17:39   #5
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 36
Posts: 2,772
andreas, could you take a screenshot and told me witch browser version are you using ? (exactly)
RCK is offline  
Old 16 May 2004, 09:42   #6
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Sure, RCK.

WindowsKiller already hit the nail on the head - yes I'm using IE 5.5 SP 2!

[5.50.4807.2300 ; SP2 ; Q832894]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	eab_ie55.png
Views:	104
Size:	65.7 KB
ID:	6794  
andreas is offline  
Old 16 May 2004, 16:31   #7
7-Zark-7
Zone Friend
7-Zark-7's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Brisbane/Australia
Posts: 1,237
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by andreas
Sure, RCK.

WindowsKiller already hit the nail on the head - yes I'm using IE 5.5 SP 2!

[5.50.4807.2300 ; SP2 ; Q832894]
Ditto, same effect here too, & also using IE5.5SP2,(Q323759).
7-Zark-7 is offline  
Old 16 May 2004, 19:14   #8
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,414
Bah, bow down to Safari All looks well here, it's a problem with 5.x browsers, it's unreadable on my PC (IE5.0) as well
Akira is offline  
Old 16 May 2004, 21:48   #9
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,752
Yeah, I mentioned this a while back http://eab.abime.net/showthread.php?p=147648#post147648

Issue appeared the same time as the EAB 2 skin.
Bloodwych is offline  
Old 17 May 2004, 11:56   #10
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 36
Posts: 2,772
I updated some CSS into EAB3 skin, can users who got the "Member Page" color problem tell me if it's better or not ?

If I fix the problem, I'll update EAB2 skin just after.
RCK is offline  
Old 17 May 2004, 20:54   #11
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,752
Just switched back to EAB3 and Yes, it's fixed RCK!
Bloodwych is offline  
Old 17 May 2004, 21:02   #12
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 36
Posts: 2,772
it should also be fixed in EAB2 skin, please confirm bloodwych
RCK is offline  
Old 18 May 2004, 00:29   #13
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,752
All A-ok RCK. Your master forum fixing skills have saved the day once again.
Bloodwych is offline  
Old 18 May 2004, 20:51   #14
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Happy

Quote:
Originally Posted by RCK
I updated some CSS into EAB3 skin, can users who got the "Member Page" color problem tell me if it's better or not ?

If I fix the problem, I'll update EAB2 skin just after.
Fixed in the skin I currently have and I've never ever changed!

Thanks RCK!
andreas is offline  
Old 22 May 2004, 19:32   #15
7-Zark-7
Zone Friend
7-Zark-7's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Brisbane/Australia
Posts: 1,237
Thumbs up


All well here too, thanks for that RCK-getting enough blurry eyes syndrome from Hitman Contracts atm!
7-Zark-7 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My colors are messed up in OS 3.9 VoltureX support.Apps 2 27 June 2013 09:21
NewIcons: Do they mess up WB's colors? alkis21 support.Other 6 31 July 2011 18:35
Will the Amiga do true colors????? iowtheme support.Hardware 24 09 April 2010 11:33
More colors in workbench? Neophyte New to Emulation or Amiga scene 2 17 September 2007 16:16
Using 256 colors sence2001 support.Apps 0 02 October 2004 21:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17034 seconds with 12 queries