English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 30 April 2004, 22:15   #1
thinlega
.:Part-Time Winner:.
thinlega's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 531
Question Old apps in wb3.0

I have got a few old music applications that do not work right in wb3.0 but the do work in wb2.(something) on my a1200

Do some applications not work in wb3.0 or is this likley to be a libs problem?? what is the best way to root out the solution

ta!
thinlega is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 April 2004, 22:36   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 3,704
Perhaps give SnoopDos a try (for the libs)
RetroMan is offline  
Old 01 May 2004, 17:06   #3
thinlega
.:Part-Time Winner:.
thinlega's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: UK
Posts: 531
Thanks dude
thinlega is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
On the Look out for Apps Paradroid90 request.Apps 11 09 September 2008 19:46
WB2.1 or WB3.1 or WB3.9 Olecranon New to Emulation or Amiga scene 3 02 September 2006 18:42
3D Apps mds request.Apps 2 17 August 2005 12:48
Various Apps Djay request.Apps 1 31 March 2003 13:52
Looking for the following apps Einstein request.Apps 3 26 April 2002 17:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10066 seconds with 11 queries