English Amiga Board Amiga Lore

Go Back   English Amiga Board > Main > Retrogaming General Discussion

Thread Tools
Old 11 March 2004, 06:55   #1
epun umop ap!sdn
Adeptus's Avatar
Join Date: May 2003
Location: Adelaide, South Australia
Posts: 285

Saw these products while looking at arcade parts (dreaming of building my own MAME cabinet, or at least arcade joysticks...)



Should work with Amiga, with the right cables?
Adeptus is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 March 2004, 07:10   #2
Registered User

Akira's Avatar
Join Date: May 2001
Location: New York City
Posts: 15,829
Why use this alien device when you can buy an Amiga scandoubler? I think it's just asking for trouble, and for about the same or more money than an Amiga scando/flifi.
Akira is offline  
Old 11 March 2004, 09:56   #3
Fantasy Man!

Enverex's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 1,291
These look more expensive than SD/FFs too so that renders them completely moot.
Enverex is offline  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internal Scandoubler for External Scandoubler sbeehre Swapshop 1 22 January 2008 10:29
Is the Comp Serv Scandoubler (also Arxon) a full 24bit AGA scandoubler? keropi support.Hardware 11 03 August 2006 13:06
Scandoubler ? blade002 support.Hardware 15 15 May 2006 14:17
Using your PC as a scandoubler? Mr B New to Emulation or Amiga scene 4 05 January 2006 09:03
scandoubler Riva MarketPlace 0 22 July 2004 17:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09835 seconds with 11 queries