English Amiga Board   Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 04 March 2004, 17:33   #1
rich3174
 
Posts: n/a
Thumbs up New user - OSX Panther & uae

Hey - I'm new to Amiga emulation - trying to set-up uae in Panther at the moment by mailing Richard Drummond some lengthy config files/terminal messages I'm sure he could do without

I don't have programming experience but I had an A500 a good 14 years ago and it's what got me into digital imaging / 3D (plus great games like Populous/Rock n' Roll etc)

any comments from people running uae in OSX are welcome

cheers

BTW - is it possible (if I had a working Amiga) to convert .adf files, drop them onto a floppy and run them on the Amiga ?

Last edited by rich3174; 04 March 2004 at 18:31.
 
AdSense AdSense  
Old 04 March 2004, 19:29   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,432
For your last question check the forum's FAQs and use the search function, there's plenty of help about that, though mostly PC-based, there is no solution for Mac users actually, unless you are using ethernet.

Richard's experimental UAE ran just fine on my setup (panther, bloody hating it), but make sure you disable sound, because that slows things down pretty damn much.
Akira is offline  
Old 05 March 2004, 18:03   #3
rich3174
 
Posts: n/a


I've got a problem with speed and a couple of .adf's that worked in the old maxUAE.22 but struggle now...

anyway - do you have any suggestions for config settings for A500 OSX UAE ?
 
Old 05 March 2004, 18:15   #4
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,432
Sorry but not, I don't emulate as my only resource of amiga playing, so I just tried out the emu to see how well the Picasso thing run, I really want to use some Amiga applications in my Mac when I'm on the road.

Haven't found any speedup-ers, then again, I barely even tried to speed it up.
Akira is offline  
Old 05 March 2004, 18:26   #5
7-Zark-7
Zone Friend
7-Zark-7's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Brisbane/Australia
Posts: 1,237
Stick out tongue

A-HA! I always knew you were a lameulator!!

Unless, this isn't the real Akira!:suspiciou :theparano

Has he been kidnapped by aliens,or worse, Fred?!
If he starts praising 3D games & Win XP, we'll know this is an imposter for sure!
7-Zark-7 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE for G4 ppc OSX 10.5.8 elowan support.FS-UAE 35 10 November 2014 20:22
FS-UAE (OSX-PPC) - No OSD menu? snakecoils support.FS-UAE 10 22 March 2013 23:51
Question about FS-UAE on OSX ianwuk support.FS-UAE 2 14 January 2013 18:42
Mount CD on fs-uae OSX to install OS3.9 elowan support.FS-UAE 28 14 January 2013 17:17
Configure USB joystic in e-uae (OSX & Linux) Gaula92 support.OtherUAE 6 09 February 2010 20:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11745 seconds with 11 queries