English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Apps

 
 
Thread Tools
Old 02 September 2001, 07:49   #1
anim8
 
Posts: n/a
missing file(s) from WB 2.1

I need the file PC0 to access IBM disks. There may be other files missing also, but i probably will not find out till i get PC0.

Does anyone know where i can download the file from, or maybe an email attachment?

The guy i got WB2.1 and the rom from must have deleated the files for some reason, or is PC0 on a diferent disk from workbench?
 
AdSense AdSense  
Advertisement:
Old 02 September 2001, 12:26   #2
oldpx
 
Posts: n/a
It should be in the extras disk. in storage/dosdrivers.

Posting it in ADF zone may not be right and I don't know your e mail address. The e-mail function of the board does not have attachment support does it?

Last edited by Burseg; 02 September 2001 at 12:34.
 
Old 02 September 2001, 13:26   #3
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Read this thread as it has been discussed before.

http://eab.abime.net/showthread.php?s=&threadid=1174

WB3 Storage disk has them.

Last edited by Paul; 02 September 2001 at 13:31.
Paul is offline  
Old 02 September 2001, 14:49   #4
oldpx
 
Posts: n/a
Since he has kickstart 2.0, os3.0 version of pc0 may not work for him. I just checked my extras2.1 and found pc0 in storage/dosdrivers.
 
Old 02 September 2001, 16:32   #5
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
I did not know Workbench 2 had an extras disk.

Mine, which came with my Commodore Amiga 600 HD, are 2.05 so that could be why my set does not have the extras disk.

Although, I had one of the batch of A600s which had the Install disk missing and I had to make a pirate copy to reinstall. This could be another reason why my set does not include an extras disk.

Anyway as I said in the other thread I used messydos, but using a NULL-MODEM cable is recommended but I have not tested one yet. Akira will be able to tell you more.
Paul is offline  
Old 02 September 2001, 19:02   #6
pcGTW_Webmaster
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Posts: 911
Quote:
I did not know Workbench 2 had an extras disk.
All versions since 1.1 had an extras-disk.
pcGTW_Webmaster is offline  
Old 03 September 2001, 01:57   #7
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,392
Quote:
Originally posted by Paul
I did not know Workbench 2 had an extras disk.

Mine, which came with my Commodore Amiga 600 HD, are 2.05 so that could be why my set does not have the extras disk.

Although, I had one of the batch of A600s which had the Install disk missing and I had to make a pirate copy to reinstall. This could be another reason why my set does not include an extras disk.

Anyway as I said in the other thread I used messydos, but using a NULL-MODEM cable is recommended but I have not tested one yet. Akira will be able to tell you more.
Reaaaally strange. I've got Wiorkbench 2.05 and it came with all the disks. Though, afaik, normal A600 machines did not came with 2.05, only 600Hds . I could be well wrong though.

2.0 and 2.05 do not has the PC0 stuff beacuse it doesnt include CrossDOS. this util appeared only in 3.0 and 2.1

Anyway, read the announcement for more. If you cannot find the mountfile I'll type it up here in some minutes.
Akira is offline  
Old 03 September 2001, 15:53   #8
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
My memory is bad. I do have an extras disk, see screen dump of WB2.0 which looks the same as 2.5 extras disk. I got confused with the storage disk witch is part of the WB3 set for some reason. Looking at my disks labels I have the Workbench 2.05, fonts 2.05, Extras 2.05 and a disk copy of the missing install disk, which is version 2.1 and this disk should be 2.05. (Thatís why I had a few problems reinstalling my A600HD and it seemed to install a lot easier/different though the emulated Winuae HD as I dloaded the adf from the Internet instead of adfing my own disks)

So I now know from Akira that there are 3 versions of Workbench 2 which also confused me.

I hope the above makes sence as I have lost myself again. I better not type anymore.


Removed attachment

Last edited by Ian; 27 October 2001 at 01:00.
Paul is offline  
Old 05 September 2001, 13:27   #9
anim8
 
Posts: n/a
Sorry for all the trouble, the file was on my Extra disk

Thanks for your patience guys; I am rather clueless when it comes to Amiga but I am learning quicker than I had first thought I would.
 
Old 05 September 2001, 18:42   #10
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: #
Posts: 13,392
AmigaOS is the best OS I have ever used, you'll be up and running faster than you can say 'Bill Gates sucks dick'!
Akira is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing ROM.KEY file in AmigaForever2013PLUS Edition oneloneknight support.FS-UAE 10 12 June 2013 07:54
Missing kick file shrub3056 project.WHDLoad 3 21 August 2011 11:31
[missing file] PayBack amigarulez request.Old Rare Games 1 21 February 2005 18:13
Missing file jobbie Marlon support.WinUAE 2 27 January 2004 01:46
One missing file from TOSEC haynor666 request.Apps 2 20 October 2003 06:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17903 seconds with 11 queries