English Amiga Board   Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 07 November 2003, 21:12   #1
DW7
 
Posts: n/a
Graphics Corruption

Im using WinUAE 0822 R9.
It fine with games and things like that but when I use OS 3.9 the workbench screen is all corrupt.

I have tried different filters, res, etc. What am I doing wrong?

Thank you
 
AdSense AdSense  
Old 08 November 2003, 13:56   #2
WintermuteX
Junior Member
WintermuteX's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Germany
Posts: 44
Some more info would help ...
What do "corrupt" exactly mean?
Could you make a screenshot and attach it to a forum post here?
WintermuteX is offline  
Old 08 November 2003, 14:08   #3
DW7
 
Posts: n/a
Im such a deerrr brain. It turned out to be when i put the line mode for scanlines on normal it was messed up but doubled corrected the problem.

Thank you for your help none the less.
 
Old 09 November 2003, 02:45   #4
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
Originally posted by DW7
It turned out to be when i put the line mode for scanlines on normal it was messed up but doubled corrected the problem.
Toni .....

what about setting Doubled default eventually?
Scanlines isn't that widely used, I'm afraid.
andreas is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graphics corruption on scrolling demolition project.WHDLoad 3 12 November 2012 00:50
DraCo graphics corruption gulliver support.Hardware 1 11 September 2012 16:28
Neuromancer graphics corruption Crowley support.WinUAE 2 09 July 2009 11:22
Graphics corruption on Lotus 2 azy support.Games 4 15 November 2006 15:49
Graphics corruption Minuous support.WinUAE 9 21 July 2005 18:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11143 seconds with 11 queries