English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 August 2003, 02:45   #1
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
HELP: 50/hr for solving problem

I've got a problem. Winuae works fine with my rom on my pc. But on my laptop, all I get is black screen from the start. someone please help
kevingpo is offline  
AdSense AdSense  
Old 05 August 2003, 02:58   #2
Frootloop
Junior Member
Frootloop's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Canada, Eh
Posts: 167
In full screen and windowed mode, right? If so, I've encountered the same problem on my desktop PC using the latest version of WinUAE (0.8.22 r8). Re-loading or re-creating a new profile seems to fix it most times.
Frootloop is offline  
Old 05 August 2003, 08:09   #3
Peanutuk
Registered User
Peanutuk's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: The North, UK
Age: 38
Posts: 1,067
Are you going to send him the 50?
Peanutuk is offline  
Old 05 August 2003, 14:06   #4
Frootloop
Junior Member
Frootloop's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Canada, Eh
Posts: 167
Yeah! I want my money now!
Frootloop is offline  
Old 06 August 2003, 01:54   #5
th4t1guy
Registered User
th4t1guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Kansas City, MO, USA
Posts: 531
How many hours did it take you to figure that out?
th4t1guy is offline  
Old 07 August 2003, 04:57   #6
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
Quote:
Originally posted by Frootloop
In full screen and windowed mode, right? If so, I've encountered the same problem on my desktop PC using the latest version of WinUAE (0.8.22 r8). Re-loading or re-creating a new profile seems to fix it most times.
Reloading/recreating a new profile still doesn't work for me. All I still get is this black screen with a distortion of while pixels. It's like it's trying to display something but it can't.

I used WinXP Update to see if I needed any graphics driver updates. Nothing.

Anymore suggestions to get my emulator working?
kevingpo is offline  
Old 07 August 2003, 05:08   #7
kevingpo
Registered User
kevingpo's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Edinburgh
Posts: 32
Send a message via ICQ to kevingpo
Ok guys I fixed it but on my own. I just changed the settings to a A1200 settings from the quick start text on the FTP site contrib folder.

Any guys thanks
kevingpo is offline  
Old 07 August 2003, 06:14   #8
Frootloop
Junior Member
Frootloop's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Canada, Eh
Posts: 167
Quote:
Originally posted by th4t1guy
How many hours did it take you to figure that out?
It took me 20 hours to come up with that answer!

But since it didn't help him, and he fixed it himself, I shall never see the money. Damn.
Frootloop is offline  
Old 07 August 2003, 08:36   #9
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 17,909
I bet he solved it using your helpo and now he's faking it so he doesn't pay those promised fifty quid!

Shame on you kevingpo
Akira is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mike the Magic Dragon: in-game problem or WinUAE problem? petran support.WinUAE 14 10 December 2013 15:12
Dick Tracy: The Crime Solving Adventure Manual ricky500 request.Old Rare Games 0 27 June 2011 21:49
Solving slowdowns with NTSC mode JudasEZT Retrogaming General Discussion 1 27 April 2011 00:36
aspi problem (was: auto resize problem) Kyon support.WinUAE 34 31 May 2009 16:56
Problem with Kickstarts [rare problem with faulty scripts in early v1.1 release] Topgun project.MAGE 14 08 June 2006 22:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.14479 seconds with 11 queries