English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 17 July 2003, 16:30   #1
jrom
Wannabe asm coder ;)
jrom's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 433
Send a message via MSN to jrom
winuae_mini unable to load ipf's?

Hmmz... is it just me or is winuae_mini.exe unable to handle ipf disk images?
jrom is offline  
AdSense AdSense  
Old 17 July 2003, 17:24   #2
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
It's not designed to

I think it is designed for people with older pcs only, and has less exact emulation code to give faster speed but sacrificing compatibility. That’s why it has no caps support.

Toni will be able to give better info than me.
Paul is offline  
Old 17 July 2003, 19:12   #3
jrom
Wannabe asm coder ;)
jrom's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 433
Send a message via MSN to jrom
ah oke... i thought it was the exact oposite... less crap for more stable and compatible A500 emulation.
jrom is offline  
Old 17 July 2003, 21:52   #4
mtb
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Italy
Age: 34
Posts: 442
I have had the same problem.

Also i can't use anymore open gl, and direct 3d output is a bit strange ( no screenshot, sorry - i'm using linux now ).
mtb is offline  
Old 18 July 2003, 02:09   #5
stainy
Zone Friend
stainy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Concord, NC, USA
Age: 46
Posts: 1,394
Send a message via ICQ to stainy Send a message via MSN to stainy
Sane

I was on irc and sane posted the mini_exe with caps support and an optimized P4 exe as well... can`t remember the urls though
stainy is offline  
Old 18 July 2003, 08:29   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,677
Quote:
less crap for more stable and compatible A500 emulation
hmm.. removing non-A500 emulation features don't mean better A500 compatibility.

My main goal was easier source level configurability for porting to lower power/low memory systems, A500-only WinUAE was extra
Toni Wilen is offline  
Old 18 July 2003, 11:32   #7
Rotr
Member
Rotr's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Belgium
Posts: 47
I think there is a real need for this "mini A500"( downloading it as I type ).

Winuae is a "monster"emulator which has a focus on being the most complete and accurate but in doing so sacrifices speed and simplicity. It provides those of us who don't have a lot of space to put our old amiga on a desk with the possibility to have our favourite OS and setup right there on The ol' PC.

But there was also winfellow which brought us the needed speed and simplicity to just play A500 games when we wanted.
Since the development on winfellow seems to be halted completely ( very sad indeed) and they've fallen a long way behind winuae in terms of compatibility this little A500 thingy is very welcome.

Sure you hear it all the time but thanks again Tony for a wonderfull job.
Rotr is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to get KS1.2 to work Yesideez support.WinUAE 12 13 May 2010 20:19
Unable to load Amiga games on amiga 2000 siva New to Emulation or Amiga scene 11 11 July 2008 04:48
Unable to download Watchman project.ClassicWB 6 09 December 2007 11:43
Unable to see cdrom dambuster support.Hardware 3 10 November 2006 20:56
unable to load whdload aldo project.WHDLoad 11 02 September 2006 19:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18956 seconds with 11 queries