English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

Thread Tools
Old 06 June 2003, 18:31   #1
RIP Friends
Paul's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Bug in winuae

Damage at emu-uk (http://www.total-amiga.com/Vbulletin...id=751#post751) pointed out he had problems copying workbench1.3 when using a Directory as harddrive with this method at:-

When 80% copied winuae crashes (see pic)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image1.png
Views:	282
Size:	15.4 KB
ID:	5175  

Last edited by Paul; 06 June 2003 at 18:36.
Paul is offline  
AdSense AdSense  
Old 06 June 2003, 18:33   #2
RIP Friends
Paul's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Here is the log file
Attached Files
File Type: log winuae.log (5.1 KB, 99 views)
Paul is offline  
Old 06 June 2003, 18:35   #3
RIP Friends
Paul's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Oh yes I'm using 22r7.

Also the config.
Attached Files
File Type: uae a500 wb1.3 hd.uae (7.1 KB, 105 views)
Paul is offline  
Old 06 June 2003, 21:19   #4
The Ancient One
Join Date: Feb 2002
Location: Kansas City/USA
Age: 62
Posts: 685
You didn't say whether he was copying to or from the Windows directory that is mounted as a harddrive, but just from glancing at the screenshot, I'm guessing that it was copying to that directory. If so, then the filename that it appeared to be copying at the moment it crashed may be the cause of the problem. In AmigaDos, a file called ".info" is perfectly valid and it contains (as I recall) info regarding icons and their placement within the directory where the .info file appears. On Windows boxes, a filename consisting of only an extension (such as ".info") is not valid, and I'm thinking that explains the crash. The .info files are expendable, and if your friend deletes them from his source disk, his problem will likely be solved.
Chuckles is offline  
Old 06 June 2003, 21:41   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,635
I can't reproduce the crash and file with only extension is legal at least under Windows XP + NTFS, and anyway, WinUAE uses __uaefsb__-files to store "illegal" filenames.

Last edited by Toni Wilen; 06 June 2003 at 21:47.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winuae bug BippyM support.WinUAE 29 22 November 2012 20:12
WinUAE 1.5.2 bug hrmes support.WinUAE 12 02 October 2008 20:11
Bug Winuae Zollex support.WinUAE 7 03 August 2007 21:52
Winuae sound bug? tandone support.WinUAE 10 15 June 2005 14:37
WinUAE bug parade Marco support.WinUAE 15 17 February 2005 21:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12321 seconds with 12 queries