English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 07 October 2013, 00:50   #1
TroelsDK
Registered Amiga Maniac

TroelsDK's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Denmark
Age: 37
Posts: 385
Boot selector (DF0/DF1) {For A500}

Boot selector (DF0/DF1) {For A500} I'm looking to buy an internal boot selector/ floppy controller for switching between DF0 and DF1.

It has to have an analog switch!

Examples:
http://www.bigbookofamigahardware.co...ct.aspx?id=713
http://www.bigbookofamigahardware.co...t.aspx?id=1708

So if you have one sitting on a shelf collecting dust, sell it to me!
TroelsDK is offline  
Old 07 October 2013, 01:55   #2
Sandro
Banned
 
Join Date: Feb 2013
Location: spain
Posts: 897
why you want a boot selector or boot from DF1 ?
if your DF0 is damaged or does not read floppies very well is easiest to replace it
Sandro is offline  
Old 08 October 2013, 11:02   #3
TroelsDK
Registered Amiga Maniac

TroelsDK's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Denmark
Age: 37
Posts: 385
Quote:
Originally Posted by Sandro View Post
why you want a boot selector or boot from DF1 ?
if your DF0 is damaged or does not read floppies very well is easiest to replace it
It is for an internal floppy and an external-port connected internal HxC
TroelsDK is offline  
Old 12 October 2013, 01:20   #4
TroelsDK
Registered Amiga Maniac

TroelsDK's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Denmark
Age: 37
Posts: 385
Found
TroelsDK is offline  
Old 12 October 2013, 22:10   #5
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,299
Congrats!

Please let us know how the installation goes when you receive it.
prowler is offline  
Old 12 October 2013, 22:43   #6
TroelsDK
Registered Amiga Maniac

TroelsDK's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Denmark
Age: 37
Posts: 385
I managed to get the hxc recognised as df1 via bootselector before with a lot of expert help from demolition but the bootselector I had back then was with push button and you really didn't know in what possition it was in wich made it difficult to errortrack. I didn't want to hack it as it was sold to me as nos.. With this analog I hooe we can get it working
TroelsDK is offline  
Old 22 October 2013, 21:35   #7
TroelsDK
Registered Amiga Maniac

TroelsDK's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Denmark
Age: 37
Posts: 385
[ Show youtube player ]
TroelsDK is offline  
Old 22 October 2013, 21:59   #8
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,839
Quote:
Originally Posted by prowler View Post
Congrats!

Please let us know how the installation goes when you receive it.
Pull out CIA chip, insert boot selector in CIA socket, insert CIA in boot selector socket, drill a hole in the case for the switch. :-)
Jope is online now  
Old 22 October 2013, 22:38   #9
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,299
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
Pull out CIA chip, insert boot selector in CIA socket, insert CIA in boot selector socket, drill a hole in the case for the switch. :-)
I was asking only that Troels post here to let us know whether he was eventually successful or not.
prowler is offline  
Old 28 October 2013, 08:08   #10
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 39
Posts: 7,839
Hehe, I couldn't help myself. :-)
Jope is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Swapping DF0 and DF1 on A600? CrazyIcecap support.Hardware 41 07 October 2016 14:20
Df0: Df1: Muerto support.WinUAE 3 19 May 2007 00:46
DF0 + DF1 connection? Fingerlickin_B support.Hardware 2 14 March 2007 08:53
Renaming DF0: to DF1: at boot Rochabian support.Hardware 10 29 January 2007 16:21
DF1: to DF0: Carlos Ace support.Games 4 27 May 2002 00:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08790 seconds with 14 queries