English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 31 December 2012, 21:21   #1
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 3,312
Breach on A1200/030 not showing scenarios?

Just copied an IPF of Breach to a disk and on my A1200/030/32MB I can't see any scenarios in the scenarios drawer so can't load anything to start playing?

If I use the same IPF in WinUAE with an A1200 config, 030 CPU and 8MB RAM then it works?

Tried disabling CPU cache and using OCS on my A1200 but the same problem?

Any ideas?
BarryB is offline  
Old 31 December 2012, 21:32   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 40
Posts: 17,789
Game have 2 releases - First released in the U.S. by Omnitrend in 1987. Later released in Europe by Artonic in 1989
Maybe try with 1989 version.
s2325 is offline  
Old 31 December 2012, 23:06   #3
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 3,312
Just tried the Artonic one on my A1200 and the same thing happens? It runs fine on my A500/1.3/1mb though?
BarryB is offline  
Old 31 December 2012, 23:37   #4
AmigaFriend
Registered User
AmigaFriend's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: CLI
Posts: 1,462
Maybe using Relokick would fix the issue.
AmigaFriend is offline  
Old 01 January 2013, 02:23   #5
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 3,312
I tried that, 1.41, and as soon I open the disk icon the 'zz' icon appears and stays there, it doesn't show me the icons on the disk!
BarryB is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1200 030/40mhz faster than A2000 030 50mhz? desantii support.Hardware 24 28 July 2011 23:50
GVP 030 combo not showing RAM on A2000 Matt020 support.Hardware 9 26 May 2010 13:12
Trading A1200 030 acc and A1200 indivision for Amiga stuff 8bitbubsy MarketPlace 17 14 December 2009 21:50
WTB 030 for A1200 Megamix MarketPlace 7 25 August 2009 17:58
Anyone interested: 030 card for A1200! ElectroBlaster MarketPlace 0 26 June 2005 04:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06587 seconds with 13 queries