English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 14 April 2012, 12:02   #1
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 41
Posts: 500
FS-UAE Developement Series 1.1.x - "White Screen Problem"

Hey Frode,

Now I post the White Screen Problem in an separate thread.

Since version 1.1.0 I have a problem, that a white screen appears if I go with F12 to menu. If I go back to emulation the white screen remains. If I reset the emulated Amiga, the white screen remains.

I must restart FS-UAE to get a working screen. This problem appears not always. If I go to menu before getting the Picasso96 screen, I get no white screen.

I use FS-UAE on Mac OS X 10.7
nexusle is offline  
Old 14 April 2012, 13:09   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 38
Posts: 3,545
Quote:
Originally Posted by nexusle View Post
Hey Frode,

Now I post the White Screen Problem in an separate thread.

Since version 1.1.0 I have a problem, that a white screen appears if I go with F12 to menu. If I go back to emulation the white screen remains. If I reset the emulated Amiga, the white screen remains.

I must restart FS-UAE to get a working screen. This problem appears not always. If I go to menu before getting the Picasso96 screen, I get no white screen.

I use FS-UAE on Mac OS X 10.7
Hi. Could this be an issue with the texture size when entering Picasso96 mode? The symptoms can indicate an invalid texture being used (would explain the white screen). What Picasso96 resolution are you using?

EDIT: I'm interested in knowing if one (or both) of the dimensions is greater than 1024. If so, can you check if the problem goes away if both Picasso96 width and height is 1024 or less?

Last edited by FrodeSolheim; 14 April 2012 at 16:26.
FrodeSolheim is offline  
Old 15 April 2012, 16:14   #3
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 38
Posts: 3,545
Ping. See above questions -Also, have you tested 1.1.5?
FrodeSolheim is offline  
Old 15 April 2012, 16:47   #4
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 41
Posts: 500
I'm at hour not at home. Try asap
nexusle is offline  
Old 15 April 2012, 20:08   #5
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 41
Posts: 500
Hey Frode,

with version 1.1.5 I haven't this problem anymore.

But, If I setup a screenmode larger than 1024 x 768 FS-UAE crash.

Greets
nexusle is offline  
Old 15 April 2012, 23:11   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 38
Posts: 3,545
Quote:
Originally Posted by nexusle View Post
Hey Frode,

with version 1.1.5 I haven't this problem anymore.
Great!

Quote:
Originally Posted by nexusle View Post
But, If I setup a screenmode larger than 1024 x 768 FS-UAE crash.
Greets
I haven't been able to reproduce this on either Windows or Mac. Can you post log file and write what screen mode you have before, and what screenmode you switch to when it crashes?
FrodeSolheim is offline  
Old 15 April 2012, 23:24   #7
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 41
Posts: 500
It crashes only during boot process if Picasso96 screenmode larger than 1024x768 is set. If I change the screenmode from 1024x768 to a higher resolution in workung Workbench, FS-UAE display this screenmode and doesn't crash.

Log file tomorrow. At now I write this from my mobile device
nexusle is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Reminder "Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meet Sat 5th of January 2013" rockape News 4 30 January 2013 00:06
CD32 Image-Name-Bug: "...(bla)[!].zip" -> "...(bla)[" / "...[test].zip" -> "...[tes" cfTrio support.WinUAE 8 18 December 2012 16:31
FS-UAE Developement Series 1.1.x - "Freeze/Crash Issue (Intel GMA X3100)" AmigaOnline support.FS-UAE 10 15 April 2012 00:36
RTG "full-screen" vs. "full windowed" - advantages/disadvantages? ral-clan support.WinUAE 2 19 April 2011 01:15
Amiga spotted in TV series "Bones" ppill Amiga scene 34 02 April 2009 03:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06468 seconds with 13 queries