English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 16 October 2016, 13:15   #1
Nostromo
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: The World!
Posts: 422
Weird error in Workbench

After spending all morning copying files I am getting this error:

PFS-III Error Requester
Device DH1:
ALERT:
Wrong dirblock id
What is this? Files still list ok.

I get it in both WinUAE off the CF card and on a real amiga

Any ideas and help would be appreciated thanks!
Nostromo is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 October 2016, 13:48   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,670
File system structure is corrupted. Use PFSDoctor to repair it.
thomas is offline  
Old 16 October 2016, 13:58   #3
Nostromo
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: The World!
Posts: 422
Thanks Thomas, will do that.
Nostromo is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workbench Prefs Error in WinUAE Peter support.WinUAE 9 27 June 2014 00:11
Copying Workbench install, Error Message! Djay support.Other 6 16 March 2011 11:02
Classic workbench error Dave_wb project.ClassicWB 6 01 March 2010 11:46
Workbench Error Message at start up... Peter support.Apps 2 03 December 2006 13:10
Workbench Validation error Jherek Carnelia support.Apps 10 18 August 2003 21:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05695 seconds with 13 queries