English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 24 September 2016, 14:22   #1
Nostromo
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: The World!
Posts: 422
HDInstTools - Adding FileSystem

I am trying to install PFS3AIO with HDInstTools. So I select Filesystem and browse to L:filesystem name. So far, so good.

Then it shows:

DOSType: DOS\3
Version: 18
Revision: 5

Where do I input 0x50465303 please?

Thanks!
Nostromo is offline  
AdSense AdSense  
Old 24 September 2016, 16:09   #2
Nostromo
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Location: The World!
Posts: 422
Never mind I found out what I was doing wrong!
Nostromo is offline  
Old 24 September 2016, 21:07   #3
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 18,623
Share what you were doing wrong for others to find if they run into the same problem.

As far as I remember, that part is not really crucial. You can leave whatever the system gives as a name. Mine never says PFS3 or whatever, it says international something something.
Akira is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oktagon 2008: HDInstTools reports drive unsupported mark_k support.WinUAE 6 04 April 2015 09:04
HDInstTools setup for 512MB CF Shrub support.Hardware 14 04 June 2008 16:41
CD filesystem Rod_cl support.Apps 15 02 October 2007 03:07
What FileSystem? SGBEATTIE support.Hardware 1 31 October 2001 20:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11178 seconds with 12 queries