English Amiga Board Amiga Lore



Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 11 August 2001, 20:37   #1
Chain
A-Collector, repairments
Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 40
Posts: 1,503
Send a message via ICQ to Chain
Captain Planet WHDLOAD problem

I have original disk but its impossible to read it into "Image".

utility "readcaptaindisk" says "not a dos disk" hehe

it is another version of game?
( i havent box and any other stuff, only one disk)

Please Help...
Chain is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
Old 11 August 2001, 21:56   #2
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Read the README?

Quote:
This has only been tested with the version from the Commodore "Cartoon
Classics" A500+ bundle. If anyone has the commercial release of the game,
please let me know at <kyzer@4u.net>
This says it all. Well I too would like to get this version in my hands, yeah. Or Codetapper will eventually find the time to make a decent version of the game working with an ORIGINAL disk, too. That's the way to go, I think. But this depends on CT's schedule.
andreas is offline  
Old 12 August 2001, 12:46   #3
Chain
A-Collector, repairments
Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 40
Posts: 1,503
Send a message via ICQ to Chain
Ofcourse, i always reading readme
Dhis disk is a gift from my friend from UK, o dont kdow what version is it, but on plain a500 is workin very good.

If i list content of disk in wb, i see only one file "Boot???" with 1.3 wbstartscreen icon hehe

disk is not copyable using xcopy/nibble and any other copiers, but i want to archive it on HD/CD

I have some originals, all works with whdload very vell - except Captain planet

thats all, folks

Chain / Ex-Vertical Syndicate
Chain is offline  
Old 12 August 2001, 15:06   #4
Codetapper
Moderator

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Age: 39
Posts: 2,758
Send a message via Skype™ to Codetapper
Codetapper does NOT want to work on other peoples patches!

I have hardly enough time for my own work let alone fixing other people's installs. Kyzer is still around so email him not me! I don't know anything about the game.

"Not a dos disk" just means that it's NDOS - it should still image unless it's an incompatible version in which case you should email Kyzer not report it to EAB!

Read the imaging instructions page for all you need.
Codetapper is offline  
Old 12 August 2001, 15:34   #5
Chain
A-Collector, repairments
Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 40
Posts: 1,503
Send a message via ICQ to Chain
----- The following addresses had permanent fatal errors -----
<kyzer@4u.net>
(reason: 553 5.3.0 EMail from mailserver at 194.228.3.166 is refused. The email senders host is Blacklisted by postmaster@outblaze.com.)


GRRRRR!
Chain is offline  
Old 12 August 2001, 18:14   #6
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 40
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Quote:
I have hardly enough time for my own work let alone fixing other people's installs.
That's what I thought also, but that wasn't the point. The actual point was that I was just thinking about a "Codetapper fix" (read an alternative install) for this game made FROM SCRATCH. OMG, I didn't say a word about hacking into Kyzer's code!

Codetapper, maybe you missed this bit: he has the ORIGINAL disks which he bought but Kyzer's installer only supports the version from the *free* Cartoon Classics compilation which came bundled with the A500+.

Last edited by andreas; 12 August 2001 at 18:55.
andreas is offline  
Old 12 August 2001, 23:23   #7
Codetapper
Moderator

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Age: 39
Posts: 2,758
Send a message via Skype™ to Codetapper
Kyzer is around

Kyzer's email address is on the WHDLoad page and if you send from a *real* email account (ie. not a blacklisted server type) the mail gets through...

He will support the missing version I'm sure... Get somebody else to email him (so it doesn't bounce) or if that fails send me the disk image and i'll pass it on since my server isn't blacklisted
Codetapper is offline  
Old 13 August 2001, 01:06   #8
Chain
A-Collector, repairments
Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 40
Posts: 1,503
Send a message via ICQ to Chain
Roll eyes (sarcastic)

Ok, tomorrow i will work on "Imaging" that game

i make another email box and my probs are sended thru this.

Thanx for all and for your time Codetapper. Cour Installs (and cheats) are excellent!
Chain is offline  
AdSense AdSense  
Advertisement:
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help with captain planet boolok support.Games 7 06 April 2009 01:46
Captain Planet Amigism support.Games 41 29 November 2008 21:21
Captain Planet Cheat Claude666 Retrogaming General Discussion 2 15 May 2008 14:55
Captain Planet timmy New to Emulation or Amiga scene 2 26 April 2008 22:16
Help!!! Captain Planet on Amiga!!!! patoscit support.Games 31 11 March 2006 03:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12645 seconds with 11 queries