English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 21 March 2010, 17:11   #1
Dagger
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dagenham / England
Posts: 176
Load Errors. Advice needed !

I have set up whdload on winuae emulating an A600 which has 2mb graphics mem. This runs the single disc games that I want to play, etc Kick Off 2 fine. Now when I use the same set up on my real Amiga 600 which has trapdoor mem giving the same as above alot of the games will not load. I get errors like
Exception "Line 1111 Emulator" ($E02C) At $9C0C occured or
Exception "Illegal Instruction" ($E010) At $1002 occured

I would like to get this sorted as I have just spent £60 on a 4mb PCMCIA Sram card which I am still waiting to be delivered and hope that I have not wasted my money. I do have a registered copy of Whdload.
Many thanks
Dagger is offline  
Old 24 March 2010, 17:14   #2
orange
Registered User
orange's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Belgrade
Posts: 567
i would check the 'maxtransfer' thingy. for eg. make a .lha on hdd and test it.
you should also test RAM, to be safe. are you using same kickstart?
orange is offline  
Old 24 March 2010, 18:09   #3
clueless
Guessing my way round
clueless's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: England
Posts: 159
Thats good avice - I had loads of similar errors on my real setup which I didnt get on Winuae. The other thing I found was to make sure the individual games were unzipped on the Amiga (or in winuae) and not on the PC.
clueless is offline  
Old 25 March 2010, 04:35   #4
Dagger
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Dagenham / England
Posts: 176
I think there must have been a software problem as I formated my CF card and did it all again and now everything is running real nice
Dagger is offline  
Old 25 March 2010, 09:25   #5
clueless
Guessing my way round
clueless's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: England
Posts: 159
glad to hear it!
clueless is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help needed with WHDload Errors! hansel75 project.WHDLoad 30 19 December 2012 21:53
once again advice needed please!! bowfell Amiga scene 3 24 August 2010 21:49
A2000 Advice needed Andec support.Hardware 11 17 September 2008 11:36
Amiga advice needed! Macca Amiga scene 34 09 June 2007 20:56
Backing up Amiga HD to PC? Advice needed Akira support.Hardware 7 08 March 2005 16:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06534 seconds with 13 queries