English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 25 April 2019, 20:33   #1
marlo
Registered User
 
Join Date: Jun 2012
Location: Buenos Aires Argentina
Posts: 23
Amiga 1200 black image or no image

Hi all, i recap my Amiga 1200 after years of no use. I use all Electrolitic Caps only in all places of motherboard. I get a black image from composite and RF out ( i havent Amiga monitor). The machine boot and load if i put a disk in drive, so only havent video signal.

Anyone can help me? . This can be by CXA1145? Where if is possible , get any video signal from any IC directly?

Well, Gracias
marlo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC Image to Amiga Image? AF2013 Coders. AMOS 6 21 December 2013 23:36
Black lines in ImageFX with large image source support.Apps 0 29 August 2012 05:08
A 3d image of the Amiga spannernick Amiga scene 2 25 June 2012 16:25
Black and white image Scolioza support.Hardware 1 20 March 2012 02:22
CD32 - Black and White image on S-Video to SCART Junebug support.Hardware 15 18 April 2008 16:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07165 seconds with 14 queries