English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 09 October 2005, 01:47   #1
dEViAN
 
Posts: n/a
Question Telnetd.device

Hello ppl!
I used to run a modem line bbs back in the day.
I have been thinking of setting up a telnet bbs for some time now, but it seems like theres no good bbs soft for windows (What a suprice) so I installed uae.
Here's the question; Do I need to run amitcp/ip (or something like that) to get the damned telnetd.device to work properly, or is there some other tric? or is it even posible to run servers whitin *uae?
 
Old 09 October 2005, 02:45   #2
whiteb
Fanatically Amiga.

whiteb's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Age: 50
Posts: 1,549
There are plenty of BBS software for windoze, if you know what to look for, and where.

[edit]

http://www.dmine.com/bbscorner/software.htm

Last edited by whiteb; 09 October 2005 at 02:55.
whiteb is offline  
Old 09 October 2005, 03:40   #3
dEViAN
 
Posts: n/a
not really the answer I was looking for but thx anyway
 
Old 09 October 2005, 03:46   #4
whiteb
Fanatically Amiga.

whiteb's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Age: 50
Posts: 1,549
Quote:
Originally Posted by dEViAN
not really the answer I was looking for but thx anyway
Quote:
I have been thinking of setting up a telnet bbs for some time now, but it seems like theres no good bbs soft for windows (What a suprice)
R U sure ?

and even more so BBS for Amiga not on that list, like it doesnt list Max's BBS etc either.
whiteb is offline  
Old 09 October 2005, 04:04   #5
dEViAN
 
Posts: n/a
yeah I'm sure, I'm gonna run System-X (amiga) or no bbs at all =)
 
Old 09 October 2005, 05:45   #6
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 36
Posts: 1,501
I think Amitcp has BSDSocket.library emulation so you just 'enable' that on one of the options in the F12 menu
redblade is offline  
Old 09 October 2005, 07:09   #7
whiteb
Fanatically Amiga.

whiteb's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Melbourne, Victoria, Australia
Age: 50
Posts: 1,549
Quote:
Originally Posted by redblade
I think Amitcp has BSDSocket.library emulation so you just 'enable' that on one of the options in the F12 menu
Dont you mean, WinUAE ?
whiteb is offline  
Old 10 October 2005, 05:43   #8
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 36
Posts: 1,501
Quote:
Originally Posted by whiteb
Dont you mean, WinUAE ?
yes, my mistake.
redblade is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
e-uae bsdsocket.library with tcpip servers (telnetd)?? GeoKM support.OtherUAE 6 09 August 2013 12:34
K13 asm example of gameport.device and keyboard.device redblade Coders. General 29 20 January 2011 18:32
Do I REALLY need paulaaudio.device? watertonian support.Other 4 02 January 2011 15:22
uaehf.device and HDToolbox: Error 224 reading device description Ebster support.WinUAE 3 16 September 2008 09:24
CDDA Device Thalion support.Apps 2 14 February 2005 14:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07440 seconds with 15 queries