English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 09 March 2010, 23:18   #1
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Black Lamp

Hi All


Anyone have Black Lamp working in emulation ?

I get the crackers loading screen, get through that then just get a beep and nothing.
Washac is offline  
AdSense AdSense  
Old 10 March 2010, 01:53   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,816
It's really old game, try with only 512KB chip ram.
s2325 is offline  
Old 10 March 2010, 10:41   #3
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Works with the most common 1.3 quickstart. The menu is complete bollocks on the Defjam crack. Just press F1 and it'll start
TCD is offline  
Old 10 March 2010, 20:55   #4
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by s2325 View Post
It's really old game, try with only 512KB chip ram.
Hi


Tried with 1.3 and 512KB no joy
Washac is offline  
Old 11 March 2010, 00:22   #5
Fabie
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Location: France
Posts: 478
it works here using my normal A500 config....kick 1.2 and 1mb ram
please note that I use winuae 1.6.0 cause it's the most compatible and stable version
Fabie is offline  
Old 11 March 2010, 00:46   #6
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by Fabie View Post
it works here using my normal A500 config....kick 1.2 and 1mb ram
please note that I use winuae 1.6.0 cause it's the most compatible and stable version
Hi


Just tried that still no go

I use the Mac version E-UAE, suppose that is the reason, never mind 100's of other games do work
Washac is offline  
Old 11 March 2010, 08:59   #7
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,945
OCS KS1.2 + 512k chip + DF0: only (Important!) is common "old" Amiga configuration. That menu is KS 1.2-only. (I didn't even bother to test because this is too familiar)

Quote:
Originally Posted by Fabie View Post
please note that I use winuae 1.6.0 cause it's the most compatible and stable version
"Right"
Toni Wilen is online now  
Old 11 March 2010, 09:50   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Well, in WinUAE it works with almost every 1.2 and 1.3 config (even with a stupid memory setup like 2 MB Chip + 2 MB Fast). Also it doesn't matter if the second drive is enabled. The disk I use is 'Black Lamp (1988)(Firebird)[cr Defjam]' (CRC 1F47B81A). Bit strange that it won't work on E-UAE at all. Think I give Horace a nudge to have a look aswell on his Mac
TCD is offline  
Old 11 March 2010, 10:01   #9
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,945
That is the menu I thought had issues with newer KS versions. Perhaps it was something else that only looked similar. (I knew guessing is bad but there was no exact name or crc32 mentioned until now)
Toni Wilen is online now  
Old 11 March 2010, 10:10   #10
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Well, in WinUAE it works with almost every 1.2 and 1.3 config (even with a stupid memory setup like 2 MB Chip + 2 MB Fast). Also it doesn't matter if the second drive is enabled. The disk I use is 'Black Lamp (1988)(Firebird)[cr Defjam]' (CRC 1F47B81A). Bit strange that it won't work on E-UAE at all. Think I give Horace a nudge to have a look aswell on his Mac
Hi Ya


Anychance you could put your version in the zone please ?
Washac is offline  
Old 11 March 2010, 10:13   #11
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by Washac View Post
Anychance you could put your version in the zone please ?
http://www.planetemu.net/?section=ro...rom&id=1063575
TCD is offline  
Old 11 March 2010, 12:35   #12
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Hi


Tried that one, just thought maybe I had a corrupt copy of it or something.

Oh well put it down to E-UAE then
Washac is offline  
Old 11 March 2010, 12:42   #13
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by Washac View Post
Oh well put it down to E-UAE then
When I see Horace next time, I'll ask him to have a look I'm quite sure there is a way to get to work in E-UAE.
TCD is offline  
Old 11 March 2010, 14:42   #14
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 479
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
When I see Horace next time, I'll ask him to have a look I'm quite sure there is a way to get to work in E-UAE.
Hi


OK, many thanks for that
Washac is offline  
Old 18 March 2010, 22:09   #15
Hungry Horace
Wipe-Out Enthusiast

Hungry Horace's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: .
Age: 36
Posts: 2,478
WHDload verion runs fine on E-UAE on OSX.


i'm reluctant to try anything else because that works
Hungry Horace is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aladdin's Magic Lamp hipoonios support.Games 5 02 January 2012 21:15
[Found: Black Lamp] Medieval platform arcade adventure antonvaltaz Looking for a game name ? 14 07 October 2010 09:34
Looking For Black Lamp Washac request.Old Rare Games 0 09 March 2010 22:50
[Found: Black Lamp] Game with "Greensleeves" as the background music Jonathan Drain Looking for a game name ? 2 14 February 2010 07:39
DiscreetFX Rubs the Lamp Pyromania Amiga scene 32 20 December 2007 23:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.31320 seconds with 14 queries