English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 March 2013, 21:23   #1
majorbamboo
 
Posts: n/a
WinUAE not adding folders as Hard Drives

Hi all,

I'm having a strange problem with WinUAE...I've been using it for a long time, and I've never encountered this.

The thing is, I just can't add a Windows folder as a Hard Drive. I've done this a million times before, and icons for the folder always showed up in Workbench, but now...absolutley nothing.

I recently re-installed Windows, so maybe there's something I'm missing.

Help appreciated.
 
Old 22 March 2013, 21:57   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,727
If the folders you want to mount are left from your previous Windows installation, then access rights are probably so that WinUAE is not allowed to access them. Try to run WinUAE as administrator. If the folders appear then, right-click the folder in Windows Explorer, select properties, security. Change ownership to public or to your new Windows user (the one you run WinUAE with) or grant full access to everybody.
thomas is offline  
Old 22 March 2013, 22:26   #3
majorbamboo
 
Posts: n/a
Well the situation is this...

I have a CF Hard Drive wich I ocassionally hook up to the PC to add some new software (my Amiga is not on the Internet).

I insert the CF card, fire up WinUAE (as administrator) and boot the OS. It loads perfectly.

BUT, when I try to add a new hard drive via F12 function key...it just dosen't show up.

I tried the same with ordinary workbench and random hard drive folders, the result is the same.

And when I tried to load CF card WITH the wanted folders...all I got was a CLI window :l

So strange.
 
Old 22 March 2013, 22:30   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,109
Check logs. (winuaelog.txt)
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE showing Windows drives and folders as empty timscampi support.WinUAE 4 14 June 2009 12:22
replacing amiga floppy drives with hard drives Gordon support.Hardware 2 06 March 2007 01:44
Adding more hard drives under WinUAE Dave_wb project.ClassicWB 3 15 February 2007 14:32
Locating my Hard Drives via Winuae Thunderchicken support.WinUAE 2 14 March 2005 13:51
Can you have hard drives under wb1.3 in WinUAE? Bloodwych support.WinUAE 35 12 January 2005 17:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05949 seconds with 13 queries