English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 28 October 2011, 00:32   #1
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Problematic thread?

Hi All,

Is anyone else having trouble displaying this thread properly, or is it just me?

Possible to turn a netbook into a tiny portable emulated Amiga?

Show Unread Posts reveals that the thread has 37 replies and the last post was by ancalimon Today at 07:16, and his profile page shows that his last post was indeed in that thread.

However, when I attempt to display the thread, 40 posts are shown on Page 1 (none by ancalimon!) and the gadget shows two pages. Navigating to Page 2 updates the gadget, but Page 1 is shown again!

And hitting Show Unread Posts again still shows the post as unread.

Flushing my webcache makes no difference to this behaviour.
prowler is offline  
Old 28 October 2011, 00:36   #2
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 39
Posts: 6,348
Send a message via MSN to fitzsteve
I only see one page with 40 posts, last post at 08 November 2009, 15:27 by doble07

Maybe it's to do with your superdooper new status? Maybe you're seeing merged/deleted posts?

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 28 October 2011, 00:40   #3
johnim
Amibay Mod/Staff

johnim's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: birmingham uk
Age: 43
Posts: 1,024
i get a post lower than 1 and a mius1 post below that

Last edited by johnim; 03 November 2012 at 11:54.
johnim is offline  
Old 28 October 2011, 00:47   #4
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Hmm... It's not just me then.

Thanks for your replies, my friends!

PS. There are also 8 deleted posts in that thread, but I can't see any of them either!
prowler is offline  
Old 28 October 2011, 01:03   #5
Graham Humphrey
Moderator
Graham Humphrey's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Norwich, Norfolk, UK
Age: 32
Posts: 11,047
It might be to do with the deleted posts - this bug comes up very rarely but last time I got round it by permanently deleting the soft-deleted posts.

Except, of course, the deleted posts appear to be on page two this time, so we can't access it

If you view the thread via the archive then you can read all the posts.

Looks like a job for RCK
Graham Humphrey is offline  
Old 28 October 2011, 01:06   #6
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Thanks for explaining that, Graham!

Edit: And here, for reference, is a link to the thread via the archive:
http://eab.abime.net/archive/index.php/t-48444.html

Last edited by prowler; 28 October 2011 at 01:16.
prowler is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problematic GVP A530 Turbo Mogsy support.Hardware 22 13 November 2012 20:12
Problematic Holiday Lemmings 94 demo disk MethodGit support.Games 19 08 November 2010 04:56
Another T-Zero Thread! Kitty support.Games 24 25 October 2010 02:57
Problematic slaves list keropi project.Killergorilla's WHD packs 44 28 November 2008 13:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06485 seconds with 13 queries