English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 07 April 2006, 10:18   #1
Lukasz
 
Posts: n/a
strange whdload problem-still a4000rom not recognized

Hi got a small prob

i have copied my original rom 40068.rom (kick 3.1) in the devs/kickstart folder of my workbench and renamed it to kick40068.a4000 ,cause i got this DOS205 error in the past, but the whdload games still not working, my amiga tells me that the rom file is still an invalid kicksstart image

see attached picture

what can i do?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	problem.gif
Views:	169
Size:	88.1 KB
ID:	10728  
 
Old 07 April 2006, 12:26   #2
Lukasz
 
Posts: n/a
whdload version 16.5 fixed the problem
 
Old 07 April 2006, 13:04   #3
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
I think u also need an RTB file...
keropi is offline  
Old 07 April 2006, 14:26   #4
Lukasz
 
Posts: n/a
yeah got that file in the devs/kickstart folder, thx ;-)
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHDLoad not recognized on path Akira New to Emulation or Amiga scene 41 23 January 2016 03:53
Strange problem using WHDLoad on compact flash IDE hard drive RAMpack project.WHDLoad 3 03 August 2009 08:52
Strange crash with WHDLOAD Calabazam support.Games 5 16 January 2006 23:45
Strange WHDLoad Error?! astuermer support.Games 4 08 March 2005 12:40
Strange WHDLoad Error?! astuermer New to Emulation or Amiga scene 3 05 March 2005 23:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05772 seconds with 14 queries