English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Amiga Magazine Rack > AMR suggestions and feedback

 
 
Thread Tools
Old 08 March 2012, 10:34   #1
Anakirob
Unregistered User
Anakirob's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Tasmania
Age: 35
Posts: 858
Pop quiz problem

When browsing for long enough to get asked the pop quiz question, I answer the question correctly and get taken back to the page I was last viewing. But when I try to continue browsing I get asked the question again, I answer correctly, get taken back to the page I was last viewing, get asked the question again, etc, ad nauseum.

I think there must be a bug.
Anakirob is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 March 2012, 22:35   #2
Codetapper
2 contact me: email only!

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Posts: 3,135
Is it still happening? You don't have cookies blocked or anything?
Codetapper is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMR Pop Quiz Problem scifi AMR suggestions and feedback 8 29 June 2013 18:29
Who added Pop-Up to HOL? Whitesnake HOL contributions 0 21 April 2012 20:48
Pop-Up (Infogrames) (1990) Whitesnake Games images which need to be WHDified 0 17 April 2012 03:11
Pop-up flickers by. e5frog project.WHDLoad 2 23 July 2010 02:03
Disabling Pop-up on EAB stefcep project.EAB 5 07 May 2009 01:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09468 seconds with 14 queries