English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 10 July 2012, 20:19   #1
grubasek
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Poland
Posts: 14
WinUae - unable to open your...

Hello,
I just make new hard drive on my Amiga emulator..

I use these guide to make it step by step..
I make all steps to this : http://guide.abime.net/wb3.1/chap4.htm
and when I want to do : step 1 (and click on Shell), emulator says to me :

Ok, i have different problem now... still chapter 4.

How to make to copy Installer to : Remember to follow all steps 4 to 7 below and copy installer to the C: drawer/directory in sys: (your boot partition (in this case labelled System

What command I must use? (I have installer43_3 in folder Programs).

Waiting for help

Last edited by grubasek; 11 July 2012 at 13:39.
grubasek is offline  
Old 12 July 2012, 09:07   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,513
It is probably easier drag&drop installer lha file (from Windows) to windowed WB running in WinUAE and then copy it to C:. No need for lha. WinUAE handles unpacking transparently.
Toni Wilen is offline  
Old 12 July 2012, 09:19   #3
grubasek
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Poland
Posts: 14
Everything is OK now.

Only one problem, can I remove MagicWB from my Workbench? How to do it?
Can you give me command to Shell, which delete this program?

Thanks
grubasek is offline  
Old 13 July 2012, 09:48   #4
PaulyQ
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: Hartlepool, UK
Age: 48
Posts: 237
comment it out in S:Startup-Sequence or S:User-Startup ??

1) open shell and type "ED S:Startup-Sequence" (without the ")
2) look for entry for MagicWB
3) put a ";" in front of it so it looks like this:

; run <>nil C:MagicWB

has been a long time since I played within the shell so I could be corrected and am doing this from memory, worth a try though
PaulyQ is offline  
Old 14 July 2012, 17:33   #5
grubasek
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Poland
Posts: 14
Thank you.
grubasek is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to open your tool 'installer' kursad support.WinUAE 4 06 December 2009 20:38
unable to open reqtools.library RabidRabbit support.WinUAE 6 31 March 2009 14:43
unable to open your tool... analog78 New to Emulation or Amiga scene 4 01 May 2008 23:37
Unable to open your tool 'sys:C/amigaguide' NeonBible New to Emulation or Amiga scene 10 28 February 2008 22:48
unable to open your tool 'installer' sasai support.WinUAE 4 04 March 2007 03:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06190 seconds with 13 queries