English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 30 March 2011, 15:50   #1
Wicked_Digger
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: St. Petersburg, Russia
Posts: 50
Breakpoint on process start

Is it possible to implement one more type of breakpoint "on process SOMEPROC starts"?
Any ideas?
Hook in exec lib, or testing every IP for process address space?
Wicked_Digger is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 March 2011, 20:03   #2
thor
Registered User
thor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Germany
Posts: 898
Use fp "SOMEPROC", then run it.
thor is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load executable as a process AmigaBoy request.UAE Wishlist 7 27 November 2009 03:42
Just started the 'whitening' process... tonyyeb support.Hardware 38 22 August 2008 23:09
Which gamemap should i process next...?? Joe Maroni HOL contributions 35 10 July 2008 05:36
need for help in backup/archive process pbareges support.Other 8 29 March 2007 15:02
command line to start a confil + start the game Unregistered New to Emulation or Amiga scene 4 17 October 2004 10:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05546 seconds with 13 queries