English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 November 2018, 22:18   #1
Sim085
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: N/A
Posts: 619
Amiga 500 keyboard problem

Hello, just got an A500 keyboard however it looks to have some problems. Most of it works fine but the keys '0', 'p', ';' and '/' don't work and the left part keys like caps lock, left shift also don't work.



Would this look like a membrane issue or could be an issue with the controller itself?

Last edited by Sim085; 21 November 2018 at 23:23.
Sim085 is offline  
Old 21 November 2018, 23:47   #2
kaffer
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Cambridge
Posts: 586
Membrane
kaffer is offline  
Old 22 November 2018, 11:15   #3
Sim085
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: N/A
Posts: 619
Thanks Kaffer, will have a close look at membrane and if cannot see anything will try and get a new one.



Quote:
Originally Posted by kaffer View Post
Membrane
Sim085 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DIY PS/2 keyboard to Amiga 500? Solo761 Hardware mods 37 28 January 2020 20:24
Amiga 500 - keyboard issue DinoDini support.Hardware 3 27 January 2016 12:45
Amiga 500 keyboard problems Exl support.Hardware 3 19 August 2015 22:48
Wanted: Amiga 500 Keyboard nebno6 MarketPlace 1 27 August 2011 00:46
Amiga 500 keyboard problem lopos2000 support.Hardware 12 06 October 2005 15:56

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06025 seconds with 15 queries