English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware > Hardware mods

 
 
Thread Tools
Old 08 January 2020, 10:37   #41
acerRI
Registered User

 
Join Date: Sep 2019
Location: Rijeka, Croatia
Posts: 11
Chips was ok.
When i bought this Amiga sockets was already installed.
So with help of Amiga PCB explorer web page manage to found that pin 7 on U19 does not have proper connection so i used jumper wire to fix issues and it worked!!
acerRI is offline  
Old 28 June 2020, 00:22   #42
Emwee
Registered User

Emwee's Avatar
 
Join Date: Jun 2020
Location: Germany
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by acerRI View Post
Chips was ok.
When i bought this Amiga sockets was already installed.
So with help of Amiga PCB explorer web page manage to found that pin 7 on U19 does not have proper connection so i used jumper wire to fix issues and it worked!!
I know this post is a few months old, but this week I had exact the same problem.

I also had pin7 of U19 without proper connection! Also had to use jumper wire to fix it... is that just a coincidence?
Emwee is offline  
Old 23 September 2020, 16:15   #43
koshman
Registered User

 
Join Date: Sep 2020
Location: Prague, Czech Republic
Posts: 1
Hi,

I have the same board revision.
I'm wondering if this board supports Chip RAM expansion cards similarly to the full A500+ or what is needed for that?
Is the logic chip (U35) required so that expansions can be used to extend Chip RAM?

The reason I'm asking is I'm not that confident with my soldering skills so would like to minimize the soldering needed. Specifically if I can get by without soldering the extra RAM chips and end up with 1,5MB Chip using just an expansion that would be sufficient for my needs.

Thanks a lot!
koshman is offline  
Old 21 December 2020, 20:22   #44
danko
Registered User
danko's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Italy
Age: 41
Posts: 162
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
Baby needed a new home so i made it one





click for supersized

and the back view...




click for supersized


I haven't screwed it down yet, it needs at least 7 days to cure

Hi,please update pics! not available.
danko is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Would it be possible to mod a PAL Amiga 500 so that it's region free?... dave4shmups Amiga scene 30 03 November 2018 04:32
Amiga 500 and gvp 500 hd advise.. 0Danne0 support.Hardware 5 27 February 2014 13:15
Amiga 500 running XP Mod? Taghor Hardware mods 27 07 May 2012 20:48
Compatibility with Amiga 500 and 500+ games ErickDF Amiga scene 2 23 May 2008 21:16
WTB: Amiga 600, 500, 500 +, 1200 (NTSC) JeremyDay MarketPlace 2 30 November 2006 04:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07164 seconds with 14 queries