English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 22 May 2008, 19:13   #1
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
Graphical ADF2Disk?

Hi,

Basically I wondered if there was a program that allowed me to write ADF's without using the keyboard at all (as I dont have one on the Amiga 2000 yet).

Prefereably something with a GUI where I can 'open' the ADF through the file menu and then write.

Thanks,


M.
Macca is offline  
Old 22 May 2008, 19:15   #2
TheCorfiot
Amibay Senior Staff
TheCorfiot's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Cardiff / Wales
Posts: 1,302
@Macca sending email

TheCorfiot is offline  
Old 22 May 2008, 19:20   #3
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
Although I worry sometimes about how fast you are to respond and that you maybe somehow part of the Ami-web 'you rock' springs to mind!

Thanks mate!



M.
Macca is offline  
Old 22 May 2008, 19:32   #4
TheCorfiot
Amibay Senior Staff
TheCorfiot's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Cardiff / Wales
Posts: 1,302
I'll take that as a compliment

Let us know how you get on.

TheCorfiot is offline  
Old 22 May 2008, 19:50   #5
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
Done! Thanks very much! Exactly what I was after!


M.
Macca is offline  
Old 22 May 2008, 21:56   #6
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 60
Posts: 3,868
What`s this secrecy??. come on spill the beans, what did TheCoreflot send you?, I need to know!!!!!
Arnie is offline  
Old 22 May 2008, 22:42   #7
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 43
Posts: 1,286
Send a message via MSN to alkis21
Me too, I'm curious.
alkis21 is offline  
Old 22 May 2008, 23:40   #8
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,250
I've no idea what was sent between the two of them

but ADF-Blitzer will work without a keyboard

Dave G
davideo is offline  
Old 23 May 2008, 00:12   #9
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
lol sorry forgot to update this post...

I've got a feeling I've been spied on as davideo is correct!

Damn useful tool to have on an Amiga without a keyboard - lol



M.
Macca is offline  
Old 23 May 2008, 00:42   #10
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,250
Quote:
Originally Posted by Macca View Post
lol sorry forgot to update this post...

I've got a feeling I've been spied on as davideo is correct!

Damn useful tool to have on an Amiga without a keyboard - lol

M.
Big bro is watching u 2

I use it all the time on my 4000. It's pretty quick and has never failed me yet

Dave G
davideo is offline  
Old 23 May 2008, 00:53   #11
alkis21
Zone Friend
alkis21's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Athens, Greece
Age: 43
Posts: 1,286
Send a message via MSN to alkis21
I don't use the keyboard either. I have ADF2Disk as a Directory Opus button.
alkis21 is offline  
Old 23 May 2008, 01:03   #12
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,744
Our EasyADF software can both be controlled exclusively by mouse or keyboard shortcuts.






amigakit.com is offline  
Old 23 May 2008, 01:08   #13
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,250
Quote:
Originally Posted by amigakit.com View Post
Our EasyADF software can both be controlled exclusively by mouse or keyboard shortcuts.
Even though I've got EasyADF I still keep using ADF-Blitzer - more through habit I think than anything else

Dave G
davideo is offline  
Old 23 May 2008, 10:36   #14
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
I'll have a look at EasyADF as well. ADFBlitzer did exactly what it said on the tin and was pretty quick.

I would run ADF2Disk as suggested in DOpus however to edit the config you need to use the keyboard so that's out of the Window at the moment.




M.
Macca is offline  
Old 23 May 2008, 18:46   #15
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 60
Posts: 3,868
Well that`s alright then, but no more secrets OK.
Arnie is offline  
Old 23 May 2008, 20:39   #16
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578


I'll try not to.. but a bit of mystery is the spice of life! There's always Davideo around to tell you what I'm up to... or what he thinks I'm up to!


M.
Macca is offline  
Old 23 May 2008, 20:50   #17
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,250
Quote:
Originally Posted by Macca View Post


I'll try not to.. but a bit of mystery is the spice of life! There's always Davideo around to tell you what I'm up to... or what he thinks I'm up to!

M.


I know you're busy with all your different Miggys

Dave G
davideo is offline  
Old 23 May 2008, 22:46   #18
Macca
Zone Friend
Macca's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Gloucester
Posts: 578
I am indeed! Just done a newbish thing and forgot about the bloody 4gb limit and buggered my install... sigh...

Spent blooming hours putting stuff back on only for it to break.... argh!
Macca is offline  
Old 23 May 2008, 23:25   #19
davideo
Amiga Tomcat

davideo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston Lincs
Posts: 1,250
Quote:
Originally Posted by Macca View Post
I am indeed! Just done a newbish thing and forgot about the bloody 4gb limit and buggered my install... sigh...

Spent blooming hours putting stuff back on only for it to break.... argh!
Practice makes perfect

Dave G
davideo is offline  
Old 14 July 2008, 08:32   #20
Nomad of Norad
Registered User
Nomad of Norad's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Jacksonville, Florida, USA, Earth, Sol system, Milky Way galaxy...
Age: 53
Posts: 27
Send a message via ICQ to Nomad of Norad Send a message via AIM to Nomad of Norad Send a message via MSN to Nomad of Norad Send a message via Yahoo to Nomad of Norad
I've got an oddball question: Is it possible to MOUNT an ADF file on an (actual hardware) Amiga and then read/write it as if it was any other drive?
Nomad of Norad is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADF2Disk help. Unregistered New to Emulation or Amiga scene 7 12 February 2005 12:54
Where in Wb do I copy ADF2DISK to? LaFey support.Apps 2 02 December 2004 10:39
Can't find ADF2Disk Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 12 September 2004 08:38
adf2disk on A500 minded support.Apps 2 20 March 2002 01:18
Adf2disk Oscar Castillo New to Emulation or Amiga scene 6 21 November 2001 18:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08799 seconds with 13 queries