English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 04 December 2015, 10:00   #1
bladecgn
Registered User

 
Join Date: Nov 2013
Location: Essen / Germany
Posts: 172
SDI Cinemaware not working any more with latest beta

Is it just me or is anyone else having thins problem?

When starting just a white screen is shown. Quitting works.
bladecgn is offline  
Old 11 December 2015, 17:25   #2
bladecgn
Registered User

 
Join Date: Nov 2013
Location: Essen / Germany
Posts: 172
I found out that when changing from 68030 to 68020 SDI works again. What could be the Problem?
bladecgn is offline  
Old 25 December 2015, 06:21   #3
ED-209
Registered User

ED-209's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: OCP
Age: 40
Posts: 1,124
Just ran into the same problem.
You talking about running under winuae? Seems it now only works with cycle-exact disabled.

EDIT: Nope.. game crashes badly during launch animation with 'illegal instruction'.

Last edited by ED-209; 25 December 2015 at 06:28.
ED-209 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wtb Cinemaware Sinbad/sdi/antheads Big Box Editions. ImmortalA1000 MarketPlace 0 17 March 2013 22:48
where to pick up latest(non beta) version? rmcin329 support.WinUAE 5 30 August 2012 00:41
Cinemaware website/forum working? wanderer Retrogaming General Discussion 1 23 May 2011 17:41
What was the latest beta version of Frogger? ancalimon request.Apps 2 06 December 2009 15:13
kickstart 1.4 question cause winuae latest beta hanschke New to Emulation or Amiga scene 4 05 October 2007 23:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06199 seconds with 13 queries