English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 28 April 2002, 11:59   #1
jjsmith22
 
Posts: n/a
Post My WinUAE HD GURUs at startup

Whenever I boot up my WinUAE HD, it crashes with GURU:
8000000 - 100032C8

The HD will restart and continue on as normal, booting normally. I've tried turning things off and on but to no avail. I try several System information programs and the task 100032C8 doesn't seem to exist! This problem isn't too terrible, but it is annoying I cant fix whatever it is.I use the latest WinUAE slowdown fix and what I could use from OS3.5 BoingBag 2

Toni, does WinUAE still have a problem with SetPatch OS3.5?
 
Old 30 April 2002, 16:49   #2
jjsmith22
 
Posts: n/a
Okay

So theres something wrong with my software then, huh? Okay

Bit of a hint I think (30 views / 0 replys)
 
Old 30 April 2002, 17:59   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,652
It is known problem (I also see it randomly), but unfortunately reason is unknown.
Toni Wilen is offline  
Old 07 April 2005, 17:14   #4
MortimerTwang
Zone Friend
MortimerTwang's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: aa
Age: 42
Posts: 21
i find my winuae will always guru on boot if one of the HD partitions has lost its validation, if thats any help??
MortimerTwang is offline  
Old 07 April 2005, 20:38   #5
gobgobgob
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by MortimerTwang
i find my winuae will always guru on boot if one of the HD partitions has lost its validation, if thats any help??
I have formatted my hardfiles in sfs to avoid this kind of problems. (devalidation).
 
Old 08 April 2005, 18:15   #6
FreakyDan
Freaky Dan

 
Join Date: Dec 2001
Location: Sweden
Age: 45
Posts: 92
Hi everyone. I've also encountered this little "bug". If I create a hardfile and using it as usual, and it then loses validation at some time. It will guru at startup during the validation. But if you create at hardfile and enable RDB-mode and install it with hdtoolbox, it never crashes during validation.
FreakyDan is offline  
Old 08 April 2005, 18:21   #7
MortimerTwang
Zone Friend
MortimerTwang's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: aa
Age: 42
Posts: 21
im not using hard files, ive got my real amiga hd installed any working, maybe thats the difference
MortimerTwang is offline  
Old 09 April 2005, 02:19   #8
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,621
Arrow

[QUOTE=jjsmith22]Whenever I boot up my WinUAE HD, it crashes with GURU:
8000000 - 100032C8

> The HD will restart and continue on as normal, booting normally.

Wait 1 ; add this to the first line of your startup-sequence,
; it works with Kick 40.70 and OS 3.9.2. + ROMupdate
PeterK is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elvira 2 winuae startup problem Jinxed support.Games 4 13 May 2006 03:47
Lost F key Functions on WINuae startup breadbaker support.WinUAE 8 06 December 2005 20:09
Winuae 1.1 startup stainy support.WinUAE 3 21 October 2005 12:45
AMOSPro startup error under WinUAE Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 17 November 2004 22:04
WinUAE 0.99: how to disable rom scanning at startup ? Leo42 support.WinUAE 6 07 August 2004 14:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06622 seconds with 13 queries