English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 02 August 2015, 17:48   #1
eva
Registered User

 
Join Date: Oct 2014
Location: Constanta / Romania
Posts: 202
DOS Error 202: Object is in use.

Hi,

I always seem to get DOS error 202 (object is in use) on file-operations under WB3.9. This happens in DirectoryOpus and it happens on the command-line as well for some reason.

For instance, if I just create a directory tree, then cd out and issue:

Code:
delete all from test
I get some failures along the line, such as:
Code:
test/b  Deleted
test/c/a/z  Deleted
test/c/a/p  Deleted
test/c/a  Not Deleted: object is in use
test/c/test.txt  Deleted
test/c  Not Deleted: object is in use
test/huh.txt  Deleted
test  Not Deleted: object is in use
Is this supposed to happen or is it due to "dos.library" ("optimised" versions...), AutoUpdateWB, or? It is getting very annoying now... I can run delete again, and it goes one step further:

Code:
test/c/a  Deleted
test/c  Not Deleted: object is in use
test  Not Deleted: directory not empty
and again:
Code:
test/c  Deleted
test  Not Deleted: object is in use
sigh, again:
Code:
test  Deleted
...about time. Anybody has any clue what could be the problem?

Thanks!
eva is offline  
Old 02 August 2015, 17:53   #2
eva
Registered User

 
Join Date: Oct 2014
Location: Constanta / Romania
Posts: 202
Jezuz... It was AutoUpdateWB. Holy mackerel! Flippin' "patches" and "optimisations"...
eva is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PCMCIA fault: DOS error code 225 - Not a valid DOS disk 4am support.Hardware 2 07 April 2012 10:20
(ERROR) Shadow Warriors - DOS Error #219 Retro-Nerd project.Killergorilla's WHD packs 5 04 January 2009 16:26
UAE Dos Error #205 (object not found)..... (?) DC33 support.Games 8 09 June 2008 09:05
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Brutal_dentist New to Emulation or Amiga scene 10 03 April 2005 23:12
"DOS-Error #205 (object not found) on reading "devs:kickstarts/kick 40068.a4000" Unregistered New to Emulation or Amiga scene 1 22 December 2004 09:48

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05762 seconds with 15 queries